۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 عنوان بی بی چک 124 بازدید | 9 پست سلام عزیزان من فردا روز ۹ انتقال جنین فیریزمه روز تولد حضرت زینب میخوام بی بی چک بزارم هرکس به اندازه ای که میتونه برام دعاکنه فردا دیگه ناامید نشم دعای بنده درحق بنده میگیره خدا دل شوهرمو نشکنه دل مادرمو شاد کنه وخودم به تنها آرزوم برسم محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1399/09/30 | 00:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 یعنی ۹ روز نشون میده؟ بله جنین بلاست یعنی پنج روزه نشون میده محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 انشالله که مثبته امیدوارم نا امید نشی ولی احساس میکنم زود میخوای بیبی چک بزنی پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 انشالله که مثبته امیدوارم نا امید نشی ولی احساس میکنم زود میخوای بیبی چک بزنی مرسی عزیزم جنین بلاست نشون میده منم میخوام فردا بزارم روز تولد حضرت زینب محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شارلیز عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 4501 بله جنین بلاست یعنی پنج روزه نشون میده به امید خدا ک مثبته😍 ❤️🌱
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 مرسی عزیزم جنین بلاست نشون میده منم میخوام فردا بزارم روز تولد حضرت زینب به امید خدا امیدوارم فردا با بیبی چکت از سر ذوقت اشک بریزی یه بیبی مثبت 😍 پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 به امید خدا امیدوارم فردا با بیبی چکت از سر ذوقت اشک بریزی یه بیبی مثبت 😍 الهی آمین خداناامیدم نکنه مرسی ازدعات محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
۱۳۷۰عسل مدیر استارتر عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 480 برات سوره حشر رو میخونم . الهی ک خدا دلت رو شاد کنه❤🤲 بی بی چکم منفی بود دل شاد نشدم محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻