2777
2789
عنوان

بیاین چند لحظه

103 بازدید | 16 پست

خانوما میشه امشب که شب ولادت حضرت زینب هست برام دعا کنین و از این حضرت بزرگوار بخواین که یه کاری کنه عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم هر کی دعام میکنه حضرت عباس صد برابرشو تو زندگیش بهش بده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حاجت رو دارم الان برات آیت الکرسی میخونم

امام رضای غریب یه کاری کنه خیلی زود زود بیای خوشحالیتو بگی واسمون 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چشم 

فدای چشات بشم امام رضا حاجت روات کنه 

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم🤲🌹🌟

فدات شم امام رضا حاجت روات کنه

برات صلوات میفرستم

دورت بگردم من امام رضا غریب حاجت روات کنه و خوشبخت شی 

فدات شم امام رضا حاجت روات کنه

ممنونم عزیزم.دلم یجوری شد اسم امام رضا که اومد.

نمیدونم چرا تازگیا هر چی میشه یه قسمتش واسم امام رضا هست.

خداکنه خودش حاجت همرو بده منم تو اونا🥰

از قلبت که بگذری، میتونی با مغزت زندگی بهتری تجربه کنی
امام رضای غریب یه کاری کنه خیلی زود زود بیای خوشحالیتو بگی واسمون 

عزیزمی. هنوز تصویر گنبد امام رضای عزیز جلوی چشمامه. داشتیم دیگه برمیگشتیم. بیرون حرم نشسته بودم نزدیک در باب الجواد منتظز خواهرم که برده بود ویلچر مامان رو پس بده. نگاه گنبد طلا میکردم و مدام به امام رضا میگفتم حاجتم رو روا کن. 

چقدر دلم تنگ شده برای زیارت

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
ممنونم عزیزم.دلم یجوری شد اسم امام رضا که اومد. نمیدونم چرا تازگیا هر چی میشه یه قسمتش واسم امام رض ...

انشالله 

عزیزمی. هنوز تصویر گنبد امام رضای عزیز جلوی چشمامه. داشتیم دیگه برمیگشتیم. بیرون حرم نشسته بودم نزدی ...

منم خیلی دلم تنگشه 😥😥انشالله به زودی زود قبل از عید حاجتمون رو بده با عشقمون بریم پابوسش😥

منم خیلی دلم تنگشه 😥😥انشالله به زودی زود قبل از عید حاجتمون رو بده با عشقمون بریم پابوسش😥

وای آره فکرش رو بکن. چادر سفید هم پوشیده باشیم. عشق من خیلی قدش بلند و هیکلیه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
وای آره فکرش رو بکن. چادر سفید هم پوشیده باشیم. عشق من خیلی قدش بلند و هیکلیه

ای جانم الهی بهش برسی یه جوری شدم