2821
2789
عنوان

کمکککککک

492 بازدید | 15 پست
ﺳﻼم دوﺳﺘﺎن.ﭘﺴﺮ ﻣﻦ 3 ﻣﺎﻫﻮ ﻧﯿﻤﺸﻪ.اﻻن دﻩ روزﻩ ﺷﺪﯾﺪا ﻧﻔﺦ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺷﺒﺎ.ﻣﺜﻼ وﻗﺘﯽ ﺳﺎﻋﺖ 10 ﻣﯿﺨﻮاﺑﻪ دﯾﮑﻪ از 1 ﺷﺐ ﺷﺮوع ﻣﯿﺸﻪ و ﺗﻮ ﺧﻮاب ﺑﻪ ﺧﻮدش ﻣﯿﭙﯿﭽﻪ و ﻧﺎﻟﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ و اﮐﻪ ﺗﮑﻮﻧﺶ ﻧﺪﯾﻢ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺑﻪ ﮐﺮﯾﻪ ﻣﯿﺸﻪ و ﺗﺎ 6 ﺻﺒﺢ اداﻣﻪ دارﻩ.وﻗﺘﯽ ﺻﺒﺢ دﺳﺘﺸﻮﯾﯿﺸﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ راﺣﺖ ﻣﯿﺸﻪ.ﻗﺒﻼ 9.5 ﻣﯿﺨﻮاﺑﯿﺪ ﺗﺎ 7 ﺻﺒﺢ و ﻓﻘﻂ واﺳﻪ ﺷﯿﺮ .ﺑﯿﺪار ﻣﯿﺸﺪ ﻫﺮ ﭼﯿﺰی ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﻦ دادﯾﻢ ﺑﻬﺶ.ﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮﻩ.دﯾﺸﺐ از 12 ﺷﺮوع ﺷﺪﻩ ﺗﺎ .ﺧﻮد ﺻﺒﺢ
چیزی نخوردی که اذیتش کنه؟به شیرگاو حساسیت نداره ؟ماست ترش نخوردی؟غذای بیرون نخوردی ؟ یه قطره هست کولیک اید دکتر به برادرزاده من داد من خودم به پسرم یه عرق گیاهی هست که شمالیها بهش می گن کت کته مادرم می گفت همون بادرنجبویه است من یه قاشق مرباخوری هر بار بهش می دادم حتی اگه یه قطره اش رو هم قورت می داد خوب می شد الان برادرزاده ام هم می خوره گاهی از اون قطره براش موثر تره
CafeMom Tickers

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیتزا میتزارم دورشو خط بکش بابا کالباس داره معلوم نیس چی میریزن توش
مطمعنی واسه نفخه
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین..... خدایا ممنونتم..جوجوی مامان 30 بهمن اومد بغلم *
قبلا بردی پ خوردوخوراک خودتو درس کن بچه گنا داره هر چی هر چی نخور
شاید شومبولش اذیتش میکنه
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین..... خدایا ممنونتم..جوجوی مامان 30 بهمن اومد بغلم *
خواهرم دانشجوی پزشکیه استادشون گفته بود مادرایی که شیر می دن اصلا نباید فلفل قرمز بخورن چون بیشتر بچه ها حساسیت دارن می گفت یه خانمه بچه اش انگار مخملک گرفته باشه اومده بود معلوم شده پیتزا خورده توش پپرونی داشت بچه حساسیت نشون داده
CafeMom Tickers
چند روز شیر گاو نخور ادویه جات هم اصلا در غذات نباشه هیچ نوعش فکر کنم شیر رو از غذات حذف کنی خوب بشه
نه اینکه یه روز نخوری بگی خوب نشد!! چند روز نخور ببین اثرش چیه
کلا ادویه ها فلفل دارچین برای بچه ها ضرر داره برای همه بچه ها