2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

1243 بازدید | 133 پست

بچه ها من خیلی ترسوهستم .ازبچگی خون زخم امپول چمی دونم ازهمه اینجورچیزاوحشت داشتم .

الانه شکرخدابهترشدم .

هنوزباردارنیستم ولی .فکرکردم ایشالله حامله شدم سزارین کنم .مامانم میگه خیلی راحته .فقط میخوابی بعد بیداربشی تا یکی دوهفته بتیت دردداره .که به مرور خوب میشه .بهترمیشه .دیگه هیچ دردوسختی نداره .

ماالان یه تاپیک دیدم .میگفتن واای بعدسزارین حالت افتضاحه خیلی بد اصلا مثل جسدی درد شدددددیددددد🙄🙄🙄😢😢

اصلاافتضاااحی.

یه سری چیزم از شیاف و پوشک میگبتن 😟.

دقیقا چه خبرههه .میشه هرچی میدونیدکامل بگیید .من ترسوهستم واقعا الان ترسیدم تاپیکودیدم 😞😞😭😭

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من اختیاری سزارین کردم تو بیمارستان خصوصی از همون اولم کارای دخترمو خودم میکردم بعد از یک هفته هم کاملا سرپا شدم اگه هزاران بارم به عقب برگردم بازم سزارین میکنم

جان من است او🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اختیاری سزارین کردم تو بیمارستان خصوصی از همون اولم کارای دخترمو خودم میکردم بعد از یک هفته هم کا ...

ی سوال 

شکمت شل نشده؟؟؟؟ 

ما صداش میکنیم (بی غیرت) حالا شما بگو(ی پسر روشن فکر مدرن) 

مگه ترس داره من ٢٠ روز ديگه به اميدخدا سزارين ميشم خودم به درخواست خودم سزارين رو انتخاب كردم با اينكه هزار بار فيلمشو ديدم كه چجورى دست ميكنن تو شكم لايه ها رو جر ميدن اما هيچ ترسى ندارم

من اختیاری سزارین کردم تو بیمارستان خصوصی از همون اولم کارای دخترمو خودم میکردم بعد از یک هفته هم کا ...

گلم ازوقتی بگوکه تازه به هوش اومدی .

شکمتو فشاااار دادن یه عالمه تا خون بزنه بیرون توی پوشک؟؟؟😟😟

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من طبیعی نمی‌دونم ولی جاریم سزارین بودشایددوروزدردپریودی داشت بعدعملش بعدشم کاملاخوبه.منم می‌خوام سزارین کنم.ازطبیعی وحشت دارم البته ازدردش نه ها.ازاین میترسم که بچم گیرکنه نیادیامثلن بزوربکشن بیرون بچم چیزیش بشه.ازاین چیزاوحشت دارم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
مگه ترس داره من ٢٠ روز ديگه به اميدخدا سزارين ميشم خودم به درخواست خودم سزارين رو انتخاب كردم با اين ...

من دل نمیکنم فیلمشوببینم😰

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من طبیعی نمی‌دونم ولی جاریم سزارین بودشایددوروزدردپریودی داشت بعدعملش بعدشم کاملاخوبه.منم می‌خوام سز ...

الکیه مگه عزیزم.این ترسا طبیعیه ولی اینهمه خانوم طبیعی زایمان میکنن و مشکلی هم پیش نمی یاد

من دل نمیکنم فیلمشوببینم😰

اره بابا ادم بیهوش میشه بیداربشی بچت بغته .انگارخواب بودی .نگاه نکن میترسی .

فقط ازبعدبهوش اومدن میترسم تویه تاپیکی میگفتن که شکموانقدفشااارمیدن بخیه رو تاخون بزنه توپوشک .فقط این ترس داره

گلم ازوقتی بگوکه تازه به هوش اومدی . شکمتو فشاااار دادن یه عالمه تا خون بزنه بیرون توی پوشک؟؟؟😟😟

نه اصلا فشار ندادن یا شایدم موقع بی هوشی دادن متوجه نشدم در کل بعد از بهوش اومدن کلااا تو اینستا میچرخیدم اصلا انگار نه انگار عمل کردم فیلماش موجوده 😄پمپ درد هم گرفتم خیلیییی کاربردی بود سزارین خوبیش اینه که دردات با مسکن و پمپ درد اوکی میشه ولی خب بیمارستانم خیلیییی تاثیر داره بیمارستان من بی نظیر بود همه چیش تو هم بهتره بری خصوصی عزیزم نگران نباش 

جان من است او🤍
من طبیعی بودم ۳بار شکممو فشار دادن ک خونابه ها بزنه بیرون 😒😒😒😒😒

درداشت اونفشارش؟؟😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز