2777
2789
عنوان

مادر عتیقه😑

96 بازدید | 6 پست

من مادر دوست پسرمو تو اینستا فالو کرذه بودم و ایشون هم منو فالو کرده بودند

هر از گاهی هم چت میکردیم ولی خب دیگه چت کرذنا قطع شد

من با دوست پسرم بودم و خب اندازه نخود گردنشو کبود کرده بودم.مادرش میبینه و باهاش بحث و اینا میکنه که این چه وضعشه و... باهاش سرسنگین میشه

صبح دیدم که منو از اینستا انفالو کرده

منم نه انفالو کردم نه چیزی فقط به دوست پسرم گفتم

بنظرتون چیکار کنم؟!

انفالوش کنم؟!

میخوام پیجمو پاک کنم یه پیج جدید بزنم فردا بهش هم درخواست فالو نمیدم

نظرتون¿!

میشه لطفا برای رسیدن به خواستم یه حمد و یه صلوات مهمونم کنین؟!خواهشا❤️😭
چند سالته؟نه تو دوستی رو نده فالو نکن صمیمی نشو 

19

خب قبلا فالو کرده بودیم متقابلا

الان منو انفالو کرده

منم حرکتی نزذم

میخوام پیجمو پاک کنم یه پیج دیگه بزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید از ی نخود بیشتر شده مادرش ناراحت شده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شاید از ی نخود بیشتر شده مادرش ناراحت شده

خب چرا اخه باید ناراحت شه؟!😑

بنظرت چه حرکتی بزنم؟!

خب چرا اخه باید ناراحت شه؟!😑 بنظرت چه حرکتی بزنم؟!

قرار نیست شما حرکتی بزنی.خب قطعا برعکس بودمادر شما ناراحت میشد.بابا این همه جا حتما باید گردن؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

قرار نیست شما حرکتی بزنی.خب قطعا برعکس بودمادر شما ناراحت میشد.بابا این همه جا حتما باید گردن؟

حالا ما یه اشتباهی کردیم🙁

میخوام پیجمو پاک کنم یکی دیگه بزنم

2790
2778
2791
2779
2792