2777
2789
باخودشون صحبت کنید.شاید مشکی داره‌.اینجا ک نمیدونن مشکل شوهرت چیه عزیزم.شاید ترسی داره از ی چیزی‌ختم ...

باهام حرف نمیرنه 

منم که باهاش صحبت میکنم یجوری بحثو عوض میکنه که تموم شه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید مشکل مالی یا چیز دیگه ی هس ک بخاطر اینکه شما ناراحت نشی بت نمیگه، با مهربونی باهاش صحبت کن

مشکل مالی نداریم خدارو شکر ولی فکر نکنم مشکل دیگه ای داشته باشه

مشکل مالی نداریم خدارو شکر ولی فکر نکنم مشکل دیگه ای داشته باشه

خیلی خیلی ببخشید ولی فقط بخاطر اینکه راهنماییت کنم این سوالو میپرسم، دوران عقد رابطه ی داشتین؟ 

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
اهم

نمیدونم وال مشکل کجاس ولی اصلا نذار ک تنها بخوابین حتی اگه دعواتونم شد بغل هم بخوابین، امشبم از دلبری های یه تازه  عروس بهره ببر شاید نتیجه گرفتی

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
محل نمیده بهم کلا سرش تو کامپیوترشه😭

بنظرم حتما برو ی مشاور کاربلد و ماهر تا بتونه کمکت کنه، یکم شرایطت برا ما ناشناخته و پیچیده هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز