2777
2789
عنوان

مغازه

156 بازدید | 15 پست

برای مغازه  فروش لباس   زنانه با مانتو ایا سود خوبی داره چقد پول میخا خرج کنی ک یک معازه معمولی بزنی   اگر کسی هست من راهنمای کنه      چ معازه ای خوبه رنظرتون 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
حداقل سی چهل تومن میخواد عزیزم

شما مغازه داری

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت چقدر بودجه داری

اصلا ندارم  دلم میحاد  سهامم بفروشم      اگ بشه    چون خیلی نیاز دارم کم پولم  ب شدت

شما مغازه داری

من گلفروشی دارم اما کلا برا شروع دیگه سی چهلی باید داشته باشی میتونی سوپری عطاری خیبی چیزا خوردنی هم بزنی چون ملت همیشه برا شکم خرید میکنن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من گلفروشی دارم اما کلا برا شروع دیگه سی چهلی باید داشته باشی میتونی سوپری عطاری خیبی چیزا خوردنی هم ...

اهان     

لباس فروشی عااالیههه

شما داری سهام  چ جور میشه فروخت معلوم قیمت چندهد؟

دوستم داره مغازه لباسی ،خودمم مباوردم خونه میفروختم ،خیلی سود دارع لباس ،ولی اگ از تولیدی بگیری

من بلد نیستم سود  بگیزم نیدونم ولی  هنوز پول ندارم  ک  برا معازع    تصمیم بگیرم

من بلد نیستم سود  بگیزم نیدونم ولی  هنوز پول ندارم  ک  برا معازع    تص ...

ببدی نمیخاک ،الان مثلا مانتو بافت یه تولیدی داره میده دونه ای چهل و هشت ،مغازع ها من قیمت کردم،کمتر از صدو شست نبود ینی صدو بیست روی هر یه دونه بافت گیرشون میا ،

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
ببدی نمیخاک ،الان مثلا مانتو بافت یه تولیدی داره میده دونه ای چهل و هشت ،مغازع ها من قیمت کردم،کمتر ...

عهدچ خوب   دعا کن   بتونم سهام بفروشم مغازه بزنم مردم بس بی پولی گشیدم