2777
2789
عنوان

حذف حذف

179 بازدید | 12 پست

سلام من یه تاپیکی داشتم که فورا باید پاک کنم مگر نه امکان داره که برام دردسر داشته باشه چند بار هم رفتم تاپیک نی نی یار حذف تاپیک ولی بسته بود و نتونستم لینک رو بزارم که حذف کنند.

حالا باید به کدوم نی نی یار بگم فوری حذف کنه تاپیکمو؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

لینک بزار برات گزارش بزنیم یا 5 تک کنیم برات پاک کنه

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5562088/دادخواست?postId=168716925

این تاپیک هست ممنونتون

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
لینک بزار برات گزارش بزنیم یا 5 تک کنیم برات پاک کنه

گذاشتم

بزار گزارش بزنیم

گذاشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5562088/دادخواست?postId=168716925 این تاپیک هست ممنونتون

@نی_نی_یار_5 خانم جون دوستمون میگه با این تاپیک مشکل براش پیش میاد خواهش حذفش کنید 

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
الان میزنم

ممنون

@نی_نی_یار_5   خانم جون دوستمون میگه با این تاپیک مشکل براش پیش میاد خواهش حذفش کنید

ممنون

سلام این بار من حذف کردم همیشه تو تاپیک حذف لینک بدین ،    پست اول تاپیک رو بخونین ...

سلام بسیار ممنون

2790
2778
2791
2779
2792