2777
2789
عنوان

یلدا... دعوا

582 بازدید | 22 پست

خوش بحال کسانی ک   ایده برای شب یلدا دارن    مهمون دارن  پزیرای  من هیچی   😢بچه ها شوهرم  اصلا کار نمیره   بهش خواهش کردم برو کار     میگه زر مفت نزن من برم کار  تووبخوری    چند روز پیش دعوامون شد   ب من گف گا خوری دیگه نکن من کار نمیرم    تو خونه هیچی ندارم  زدم رفتم خونه بابام شهرستان چند روز موندم    الان تازه اومدم خونه گفتم شاید بیام خونخ پدر شو  حداقل چیزی بخره برا خونه برنج مرغ اللن اومدم میبینم  خونه خالی  خالی هیچی تتو یخچال  نیس  برا شب یلدا هیچی ندارم 😢😢 محل شوهرم نداام رفتم تو اتاق   😢مردم ایده دارن من ایده هام گریس    

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگذره از مردهای بد😞

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
والا ما هم ایده ای نداریم عزیزم اشکال نداره  چ نمیری پیش مامانت

مامانم شهری دیگس  خاک بر سرم   غریب ازدواج کردم

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
خدا نگذره از مردهای بد😞

اره بخودا بی عرضه هست خیلی خیای دق کردم  دارم دق میخورم  

بخاطرکرونا بیکارشده؟یا اهل کارنیس؟

اهل نیس

چرا نمیره سرکار؟پس پول خورد و خوراک از کجا میارید؟

گاهی باباش میده   ولی من قهرم  

ینی خودت پول نداری؟ 

از کجا بیترم اجی وقتی کار نمیزه از کجا پس اندار کنم

اسی امیدوارم بچه نداشته باشی.خورد خوراک قبض اجاره چی میشه پس؟بایدخودت دنبال کار باشی

دارم یه بچه یک ساله  گاهی قبص میدن گاهی   قط