2777
2789
عنوان

ما قول میدیم شب یلدا دور هم جمع نشیم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٢٢ بهمن مگه كسي دور هم جمع ميشه چرا ما نميشديم پ😅🤦🏼‍♀️

منظور اوناییه که پارسال همرو به راهپیمایی دعوت میکردن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
🤭🤭🤭🤭 مگه نمیدونی تا اون موقع کرونا تموم شده😂

اخ اره حواسم نبود 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
منظور اوناییه که پارسال همرو به راهپیمایی دعوت میکردن

راهپيمايي اخه!😣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خدايا باز يچيزي ميگم قطع ميشم

ولي ناموووسا راهپيمايي!!!؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مگه بقیه موارد جمع شدن؟ چرا الکی جو میدید؟ راهپیمایی قدس هم تعطبل شد. جلوجلو میریدا. 

چ ربطی داره. جوری حرف میزنید ک انگار بقیه جانعه دشمنتونن. همه جمع شبد اصلا کرونا پارتی بگیرید. یکی خودش انداخت تو چاه، همه پشت سرش برید. جا نمونیدها شما کرونا مارتی بگیرید اونام راهپیمایی. سفراتونم برید. والا ما ک از عقل ایرانی جماعت قطع امید کردیم

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اخ اره حواسم نبود 

حواست رو جمع کن ک دیگه تهمت نزنی😂😂😂

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
عزیزم ۲۲ بهمن  مشکلی نی وضعیت سفیده . تازه اگ کرونایی ها برن راهپیمایی خوب میشن . صد در صد دولت ...

تازه بعید نی اجسادم زنده شن

حواست رو جمع کن ک دیگه تهمت نزنی😂😂😂

😂😂

من که توهیچ مناسبتی نه جایی رفتم،نه کسی اومده خونمون.ازوقتی کرونااومده.ولی واقعاماهانه به حرف دیگران ،فقط به خاطرسلامتیه خودمونم شده بایدیه مدت دورهمی هایی که واجب وضروری نیست نگیریم.اصلابحث لجبازی نیست،بحث سلامتی خودمون وخانوادمونه.

من که توهیچ مناسبتی نه جایی رفتم،نه کسی اومده خونمون.ازوقتی کرونااومده.ولی واقعاماهانه به حرف دیگران ...

👌دقیقا

این جیزا لجبازی بردار نیس. درسته این وسط افرادی با کوتاهیشون این دوران سخت رو واسه ما طولانی کرده ن. ولی در نهایت کسی ک کبریت میزنه، اول خودش میسوزونه. بعد اتیشش ب دامن دیگران میگیره. افرادی ک رعایت نمیکنن و لجبازی میکنن، احتمال تاوان های سنگین برای خودسون بالا میبرن. ما فقط کمی اذیت میشیم. ولی خیلی ازینا با کوتاهی هاسون عمری حسرت و فراغ برای خودشون میخرن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

درسته فقط مراسم ختم استاد موسیقی باید رفت حالا حتی اگه اصلا سنتی هم گوش نمیدیم یا اسم ۲ تا اثرش هم نتونیم بگیم

https://www.mashreghnews.ir/news/1128181/فیلم-پاسخ-های-قابل-تامل-تجمع-کنندگان-بیمارستان-جم-به-یک-سوال

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…