2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه ها

916 بازدید | 32 پست

وای کسی میدونه این چه مشکلی 😵

یه خانومه تو اینستا نوشته بود دلم میخواد بچه ها زیر دو سال که نمیتونن حرف بزنن رو باشون بازی کنم گاز بگیرم یا بزنم 😭اصلا عصبی شدم یعنی چی اخه میگه شاید عاشق اون بچه باشما ولی دوست دارم بشکون بگیرمش اصلا هنگم من😶

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

زدن در حد دوس داشتن لابد منظورش بوده نه آزار

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا مریض بوده

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

منم بعضي وقتا دوست دارم گازشون بگيرم اونم بخاطز علاقه خيلللي زياده( كه تا حالا اينكارو هم نكردم دندونامو رو هم فشار ميدم😁)

ولي اون خانم قطعا مشكل رواني دارن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وای منم اینقدر دوست دارم بازوهای دخترم رو گاز بگیرم بعضی وقتا از دسم در میره یه گاز کوچولو میگیرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

کتک زدن بچه ؟

من خودم ازدواج کردم خاهرمم ۶ سالشه بعضی موقف ها ک عصبیم‌میکنه سرش داد میزنم ولی وقتی میام خونمون عذاب وجدان میگیرم و گریم میگیره 

بچه ها خیلی مظلومن خیلی ام لطیف چرا باید اونارو کتک زد ؟حتی از سر دوست داشتن 

این جور ادما مریضن 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
وا مگه چیه؟ از روی دوست داشتن گفته منم میگم😑

اون ک منم گاز دوست دارم منظور این اون نبود

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خوب منم دوس دارم بچه ها رو گاز بگیرم😍البته بانمکا رو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت