2777
2789
عنوان

شام ایرانی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 71 پست
ولی من نشنیدم بگن ما محض خنده دعوا کردیم واقعا بحثشون جدی بود 😏 فعلا که شما رفتی تو فاز مبصر کلاس ...

@نی_نی_یار_5  

عزیزم نمیدونم این سایت چرا بعضیاش اینقد طرز صحبتشون بده

به کامنت میگه حرف الکی زدن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا میدونی من این حس بهم میده که انگار مثلا میگفت دیگه شوهر کردم تمومه همشم حاجی حاجی میکنه حالا ش ...

اره دقیقا.خیلی دورو تشریف داره.مثلا اگه من بهاره دوست صمیمیم بود با دیدن این فیلم کات می‌کردم باهاش آدم انقدر تجمل گرا و افراتی فقط به ظاهر توجه کنه

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
ی سوال  اشتراک بخری نامحدود میشه فبلم دید؟ فرقی نداره با ج کیفیتی یا اینکه انلاین ببینی یابذاری ...

آره نامحدود میشه فیلم دید نه فرقی نداره

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
موزی کلمه بدی نیست گل من به کسانی میگن که میان توی تاپیک ها و متلک میگن ولی میخونن درست مثل شما 🙊😂

خودم ميدونم معني شو😐

من اصلا كامنتارو نخوندم

عنوانو خوندم نظرمو دادم رفتم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
واقعا فکر کردی اینقد مشتاقم با کسیکه با بقیه اینقد زشت حرف میزنه وقتی فقط بهش گفتن طرز حرف زدنش مثل ...

واااای خانمی جوابتو نمیدم چقدر عقده داری تو دلت صد در صد توی زندگیت مشکلات زیادی داری ولی داری اینجا خالیش میکنی چقدر شماااا فاز با ادبی داری خانم به ظاهر متشخص من نمیدونم شما وقتی خوشت نمیاد چرا موندی توی تاپیک من برو بیرون با کمال احترام ببین من نه عصبانی هستم نه چیزی دارم میخندم نه هم فاز جنگ و دعوا دارم مث شما 😁

فقط برو بیرون و به روانشناس هم مراجعه کن عزیزم واسه اینکه نپری به کسی میگم 😊

موفق باشی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
@نی_نی_یار_5     عزیزم نمیدونم این سایت چرا بعضیاش اینقد طرز صحبتشون بده به کامنت م ...

وااای نی نی یار رو تگ کردی آخی عزیزم 😂😂😂😂

@نی_نی_یار_5     عزیزم نمیدونم این سایت چرا بعضیاش اینقد طرز صحبتشون بده به کامنت م ...

ببین من به کامنت هرکس نمیگم حرف الکی زدن فقط به کامنت شما گفتم چون واقعا همینطور بود 😶

@نی_نی_یار_5    

آخی پس معلومه خیلی این تاپیک برات مهمه که هی گزارش میزنی اگه برات مهم نبود یه لحظه هم نمیموندی 

چقدر مررریض داریم توی سایت