2777
2789
عنوان

شام ایرانی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 71 پست
آره امیر جلالی و فلور و بهاره گند زدن به برنامه ولی خداییش بهاره خیلی حاضر جواب و زبون درازه اصلا فر ...

بیشعوره کمبود شخصیتی داره همش میخواد جلب توجه کنه 

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

یکی بگه امیرجلالی و بهاره سر چی بحث شون شد که فلور خندید؟

چون بهاره گفت من اصلا تقلید نمیکنم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم خیلی از حرفاش بدم اومد پیش غذا ساده بود چیز خاصی نبود فقط چای و شیرینی ظرفا باهم هارمونی ندا ...

واقعا از لک غذاش که گفت منم ناراحت شدم یعنی چی آخه تو به غذا نمره بده چیکار به لک ظرف داری

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
عزیزم اتفاقا اوناهم گفتن محض خنده اینکارو کردیم،شما هم مبصر کلاس اونا نشو✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

ولی من نشنیدم بگن ما محض خنده دعوا کردیم واقعا بحثشون جدی بود 😏

فعلا که شما رفتی تو فاز مبصر کلاس بودن لطفا تاپیک منو ترک کن وقتی خوشت نمیاد از بحث ما نپر هی حرف الکی نزن من کاربریمو دوست دارم هرچی زودتر برو دیگه هم ریپ نکن

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
واقعا از لک غذاش که گفت منم ناراحت شدم یعنی چی آخه تو به غذا نمره بده چیکار به لک ظرف داری

ینی میگه تمیز نبود دیگه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

بکار بردن کلمه لوس و ننر اصلا درست نیست من 23 سالمه اما دل نازک هستم ممکنه گاها یه موضوع انق ...

ولی من خودمم مثل فلور هستم یعنی نمیتونم فاز رو عوض کنم دل نازکم سریع گریه ام میگیره ولی کار بهاره زشت بود 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

اره خیلی بد حرف زد نمره خیلی کمی هم داد جدا از اون مگه چی میشه همه ظرفا همرنگ یا هم شکل نباشن

از پیچ شال و روسریم دیدن کنید خوشگلاااا pamchal_scarf2021
وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره ...

دقیقا 👌

فلور چ پلنگ شده 😂😂😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
ولی من خودمم مثل فلور هستم یعنی نمیتونم فاز رو عوض کنم دل نازکم سریع گریه ام میگیره ولی کار بهاره زش ...

منم همینطورم 

مثلا ممکنه یکی یه چیز بگه من واقعا اون لحظه قلبم بشکنه شاید اصلا دلمم نخواد گریه کنما اما این موضوع کاملا غیر ارادی هستش 

و به هیچ عنوان لوس بازی نیست اسمش

ولی من نشنیدم بگن ما محض خنده دعوا کردیم واقعا بحثشون جدی بود 😏 فعلا که شما رفتی تو فاز مبصر کلاس ...

واقعا فکر کردی اینقد مشتاقم با کسیکه با بقیه اینقد زشت حرف میزنه وقتی فقط بهش گفتن طرز حرف زدنش مثل هموناست که براشون تایپک زده ،صحبت کنم

تویی که نمیونی خودتی کنترل کنی ،واینقد راحت به بقیه توهین میکنی

چیزی که توی اون ۴نفر هم نبود

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
موزي خودتي عزيزم🥴 فيض چي ببرم؟ صحبت ازاون چندشا مگه فيض داره اخع😒

موزی کلمه بدی نیست گل من به کسانی میگن که میان توی تاپیک ها و متلک میگن ولی میخونن درست مثل شما 🙊😂