2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو

660 بازدید | 21 پست

ببخشید خانوما چند روز پیش یه خانومی تاپیک زدنو گفتن برای مشاوره رایگان درخدمتن

شمارشونم گذاشتن منم بهشون پیام دادم بنده خدا خیلی راهنمایی کردنو گفتن یه محلول کاملا گیاهی با یه شامپو هست ک سر ۴۰ روز جواب میگیری و جوابدهیش صد در صدی هست حتی گفتن ریزش مو بعد زایمان رو هم درمان میکنه

حالا من هنوزم دودلم ک سفارش بدم‌یا نه

میخواستم ببینم کسی استفاده کرده ک نتیجه گرفته باشه؟؟؟ 

لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید چون برام خیلی مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریزش مو ب مزاج و بعضی بیماریها ربط داره...و با شامپو و ضماد برطرف نمیشه.....شاید مقطعی خوب باشه ولی بازم شروع میشه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
ریزش مو ب مزاج و بعضی بیماریها ربط داره...و با شامپو و ضماد برطرف نمیشه.....شاید مقطعی خوب باشه ولی ...

من برای بعد زایمان میخوام هنوز ریزشم شروع نشده ولی میخوام پیشگیری کنم ایشون گفتن صد در صد برای همه جواب میده میخواستم ببینم کسی امتحان کرده

من برای بعد زایمان میخوام هنوز ریزشم شروع نشده ولی میخوام پیشگیری کنم ایشون گفتن صد در صد برای همه ج ...

خیلی خوبه پیشگیری کنی من که نصف شد حجم موهام تو این.۲ سال شیردهی