2777
2789
عنوان

خوش به حالتون یلدا دارید😔

208 بازدید | 19 پست

دردودل#  

سلام 

از وقتی کرونا اومده (نزدیک یک سال) انگشت شمار بیرون رفتم 

دلم برای فامیلا تنگ شده😭

از نظر روحی داغون شدم داغون 

همش ی حسی گلومو خفه میکنه 

هرچی به خانوادم میگم تو کتشون نمیره 

البته لازم به ذکره ک پدرم اصلا رعایت نمیکنه و کلا بیرون از خونس و مادرم و خواهرم هم بخان میرن 

دیگ دلم میخاد کرونا بگیرم ولی هر روز از خونه درام 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با ماشین برو یه چرخ بزن حالت عوض بشه برگرد

ماشین؟! خودم که ندارم بقیه هم که...

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

وا اینجوری پیش بری که افسردگی تو شاخته

پیاده روی که میتونی بری کافه که میتونی بری یه جیز داغ بخوری اصلا با ماسک همه جا میتونی بری انقدر حساس نباشید 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اتفاقا همین که جایی نمیری یعنی فکر سلامتی پدرومادرتی

دلم نمیخاد به فکر کسی باشم پس خودم چی میشم؟؟؟؟

مجردی ؟

خوشبختانه بله

دلم نمیخاد به فکر کسی باشم پس خودم چی میشم؟؟؟؟

خب عزیزم به فکرخودتم هستی چون اگه بری جایی خدایی نکرده بگیری که باید یه ماه تو خونه بخوابی تازه الان عوارض عجیب وغریب داره کرونا

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹