2821
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 7 پست

سلام

من بعد از 9 سال اقدام به بارداری کردم و قرص لتروزل و آمپول سینال اف زدم سه تا و بعد سونو یه تخمک 19 داشتم متاسفانه بعد از تزریق آمپول اچ سی جی نتونستم اقدام کنم و خیلی درد داشتم روز سوم تونستم بنظرتون احتمال اینکه باردار بشم هست؟ دکترم گفته بود 24 ساعت بعد حتما حتما باید اقدام کنید ولی من اصلا نتونستم ...خیلی ناامیدم... لطفا برام دعا کنید

بله عزیزم معلومه که امکانش هست تقریبا ۳۶ ساعت بعد از زدن آمپول تخمک آزاد میشه و ۲۴ ساعت هم قابل باروری هستش

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم معلومه که امکانش هست تقریبا ۳۶ ساعت بعد از زدن آمپول تخمک آزاد میشه و ۲۴ ساعت هم قابل بارو ...

امروز 1 دی هست و من 6 روز زودتر پریود شدم خیلی ناراحتم... اصلا نمیتونم گریه هامو کنترل کنم...💔 

امروز 1 دی هست و من 6 روز زودتر پریود شدم خیلی ناراحتم... اصلا نمیتونم گریه هامو کنترل کنم...💔  ...

عزیزم توکل به خدا انشاالله خدا زود زود دامنتونو سبز می‌کنه براتون صلوات فرستادم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم