2777
2789
عنوان

وایییییییییییی بیس دقیقه دیگ

2123 بازدید | 300 پست

فقط بیس دقیقه مونده ب بازی پرسپولیس  با هیوندا ب امیدپیروزی قهرمانامون 

من خودم استقلالیم ولی چون این بازی برا غرور کشورمههههه از ته دلمممم دعا میکنم ک پرسپولیس ببرهههههههههه  

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

بله نرجس خانوم 20 دقیقه دیگه 😐😂😂😂😂❤️❤️❤️😍

نیستی بی عدب 🥺

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

انشاءالله

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله نرجس خانوم 20 دقیقه دیگه 😐😂😂😂😂❤️❤️❤️😍 نیستی بی عدب 🥺

چار روزه خونه پدر شوهرم   انتر خانوم رلفتی اونجا ک میخواسی بری؟ 

وای یادم میاد فصل قبل بازیو تو مدرسه دیدیم  😭

وای ما تلویزیون مدرسه درست نشد گریه مرکردیم

دوستاتونو تگ کنین اینجا

چار روزه خونه پدر شوهرم   انتر خانوم رلفتی اونجا ک میخواسی بری؟

بی شعول میگم نیس کجاست بگو رفتی خوش گذرونی 😂

اره رفتم گفتن باید نامه از پزشک باشه... خاله و زن داییم امروز میان یواشکی میبرنش دکتر... 😜

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
وای ما تلویزیون مدرسه درست نشد گریه مرکردیم دوستاتونو تگ کنین اینجا

چه مدرسه اوپن مایدی😐😂

ما بگیم پرسپولیس میزنن تو سرمون میگن باید درس بخونید ایندتون رو بسازید چرا فوتبال نگا میکنید 😐😐😐😂😂

خخخخخخخخخخخخخخخ خ خ خ خ خخخخخ

گلوت خلط داره؟🤔🤔

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
دوستاتونو  تگ کنین

@هانی_khanom

@پیشوولی،

@پرستووparasto

@s_army