2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست

بله تهمت زدن و بد نامم کردن تو محل خودشون باز خداروشکر از محله ی اونا خیلی دوریم ولی نه به سزای اعمالشون نمیدونم رسیدن یا نه تا الانم که ۵ سال گذشته هنوز طلب بخشش نکردن

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
دوسال تمام تهمت زد دوبهم زنی کرد که دوست صمیمیش ازمن متنفر شه وبام رل نزنه  به هدفش رسید اما چ ...

خدا لعنتشون کنه😔

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله تهمت زدن و بد نامم کردن تو محل خودشون باز خداروشکر از محله ی اونا خیلی دوریم ولی نه به سزای اعما ...

میفهمم چی میگی عزیزم درک می کنم

صد در صد به سزای کارشون رسیدن

من به مدت ۲ سال تو کلاسمون همه همیشه چیزی میشد اتفاقی میوفتاد بهم تهمت فضولی میزدن منم هیچ جوابی نمیگفتم. بخشیدمشون. ولی کینه از دلم پاک نمیشه😪💔

هرکس چله زیارت عاشورا خواست بهم درخواست دوستی بده ایتا در خدمتتونم گروه داریم 🙏🏻 التماس دعا 🙏🏻

من به مدت ۲ سال تو کلاسمون همه همیشه چیزی میشد اتفاقی میوفتاد بهم تهمت فضولی میزدن منم هیچ جوابی نمی ...

الهییییی😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز