2777
2789
عنوان

بیاید خیلی مهمه

134 بازدید | 21 پست

من موندم دختر پسرای رل مثلا توی چت به هم چی میگن؟ خیلی دوست دارم بدونم چه موضوعایی پیش میاد و در چه موردایی حرف میزنن. میشه راهنمایی کنید؟ ینی دقیقن توی چت ب هم چی میگن

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

درباره خودشون 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن که در روز چه اتفاقاتی افتاده و چی شده و... 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
درباره خودشون 

خب بعد یه مدت حرفاشون در مورد خودشون تموم میشه. منظورم توی رابطه های مجازیه. درمورد چی خودشون حرف میزنن

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
بعصیاشون چرت و پرت :/ با عرض پوزش بعصی از روابط خیلی سطحی شدن

اوهوم

بنظر من آدم باید رو در رو با هم حرف بزنن نه تو مجازی که همه هر چی بخوان میگن

خب اون یه شهر دیگس اون یکی یه شهر دیگه

بچه ها با اجازه استارتر ازتون یه سوال داشتم 

اگه کسی باشه که رو شما سر قضیه پسر خیلی حساس باشه کلا پسر حساسی نباشه ولی رو شما هر قضیه پسری باشه زود جوش بیاره هر چیم بهش بگی زود عصبی بشه بخاطر چیه؟؟