2777
2789
عنوان

به ولا علی قسم میدم اگه سایت درست نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست

والا من که راحتم

منم تو این شرایط اقتصادی سایت انقد پربازدید داشتم پر‌میکردم درو دیوارشو از تبلیغات

تازه موقع وارد شدن به هر تاپیکم ده مرحله تبلیغات‌میزاشتم اوکی‌کنین تا بخود تاپیک‌برسین😂😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سايت درست نشه من از يكم ديگه بازش هم نميكنم

بعد ۱ دی اونوقت درست نشه من دیگه حضور ندارم 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
یک ماه نیست اومدی خودتو‌درگیر نکن چیزی توو این سایت نیست .

والا میبینی همه ناراحت میشن بهشون حق میدم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

کدوم اتحاد 

اومدم تاپیک زدم خانمها مرغ گرون شده نخرید به فکر خودتون فقط نباشید 

یک هفته دو هفته نخرید 

وااااااااااااای داشتن جر واجرم میکردند 

تاپیک و ترکوندن انقدر زور اومده بود

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
تواگه بری شمعدونی ها دق میکنن🤣🤣🤣🤣

به غیر از این نی نی سایت مامی گپ و مادران نت داریم 

حالا تاپیکای یکم دی 

هستین؟  

نیستین؟ اوکی حله   

بیاین دیگه دارم میترکم امروز جاریم با بچش ست یلدا پوشیده بودن قیافه من   قیافه مادر شوشو  

و...

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/