2777
2789
عنوان

لوستر جهیزیه😑😑😑

1882 بازدید | 127 پست

سلام

ما رسم داریم که لوستر به عهده ی داماده و اصلا جزئی از خونه س که داماد باید بخره، یه بار به همسرم گفتم گفت ما رسم نداریم. بعدشم یه روز مادرشوهرم گفت ما رسم نداریم لوستر بخریماا!!! گفتم مام رسم داریم داماد بخره:))

خلاصه من با شوهرم صحبت کردم و گفتم مگه آینه و شمعدون جزئی از مهریه نیست؟ و اول زندگی باید بخری ولی چون جا نداریم هزینه شو بده بهم! ایشونم با کلی پیگیری قبول کرد که بده هزینه شو! و گفت به خانواده م چیزی نگو!

منم میخوام پول بذارم روش برم لوستر بگیرم، حالا به نظرتون چطوری به روی مادرشوهرم بیارم که خرید لوستر وظیفه ی ما نبوده و لطف کردیم که خریدیم! نظری دارید؟ نمیخوام بی احترامی بشه ولی به خاطر رفتار اون روزش ازش ناراحتم

اینم بگم که خرید فرش به عهده ی داماده ولی اینا میگن ما فقط واسه پذیرایی میخریم و تازه یه بارم داشت دستور میداد که ۲ تا فرش فلان قدری باید بخری! و منم عمرا اگه بگیرم چون واقعا از نوع رفتارش خوشم نیومده! میدونم خونه ی خودمه ها و به اون ربطی نداره ولی چاره چیه! شوهرمم توقع داره ما بخریم 

میخوام بگم که خونه مون لوستر میخواد داشته باشه ولی فرش نه😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه زندگیایی🙄🙄

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

وارد این حواشی نشو دوستم.با شوهرت هرکار دلتون میخواد بکنید.اگه واردش بشی تا اخرش باید بری

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

همینکه تلاش میکنی به رو بیاری خودش بی احترامیه

کسی که حداقل صدو پنجاه تومن داره جهاز میده، به خاطر پول یه لوستر این کارا رو میکنه؟

ما حتی یه کلمه هم راجع به این چیزا حرف نزدیم که پای کی باید باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیدونم والا ما که رسم داریم همه چی رو خونواده عروس میخرن فقط یه اینه شمعدون رو دوماد میخره ! 

اقای دوماد خسته نشن یوقت😂😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اصن لوستر خیلی واجبه؟؟؟؟؟.من همسرم وضع مالیش خوبه اینه شمعدون نخریدیم.چون جاتنگ کنه فقط

الان دیگه واسه نماد یه اینه شمعدان کوچیک میبرن

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
نمیدونم والا ما که رسم داریم همه چی رو خونواده عروس میخرن فقط یه اینه شمعدون رو دوماد میخره ! 

شوهر منم فقط تلویزیون گرفت و میزش

البته اینم بگم ده برابر پول تلویزیون بهش قرض داده بودم که هیچ وقت پس نداد بهم😏😏😏

تیکر 1000 روزگی شازده 👑