2777
2789
ممنون به نظرتون حسش بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبخت میشم؟ خانوادش وپدرمادرش بامن چطوری میشن؟&nbs ...

الان اونا درست بود؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تا اون حد بپرس ببینم سوالت چیه

لطفااگه داریدبه منم بگیداحساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چه شکلی  میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
لطفااگه داریدبه منم بگیداحساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باه ...

قصدش ازدواج نیست باشمااا

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
ن

تروخدا منم بگو 

میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم نیس 

پسره طایفمون هست با هم ی صنم های داریم دایرکتم اومد رل نیستیم خلاصه خیلی دوسش دارم من 

اونم دوستم داره؟ بهم میگه؟ 

غرور من امپرتطوریست که به کسی نخواهد افتاد...!🌙اعظمتون هستم😍💕
تروخدا منم بگو  میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم ن ...

اره منظورش خودتی ولی ی جورایی خجالت میکشه

عزیزم بنظرتون اینبار نی نی م میمونه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین یه دنیاا سپاسگزارم

اره انشالاه