2777
2789

تو موادش باید رنگ خوراکی بریزی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ژله؟؟؟؟؟ 

خراب میشه ک... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
پودر ژله  نمیریزن رنگه ژله ایه

عزیزم هم یه مدلش باپودرژله هست

هم یه مدلش بارنگ خوراکی

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
ژله یه بوی خاصی داره برای تو کیک خوب نمی شه!

شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید.&nbs ...

عزیزگوگل سرچ کن هرمدلی بخوای میاره برات ازروی روشش ددست کن.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید.&nbs ...

امتحان نکردم!!   چه رنگی می خوای درست کنی؟ 

من هفته پیش رنگ غذا خریدم دونه ای ۵ تومن!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤