2777
2789

تو موادش باید رنگ خوراکی بریزی

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ژله؟؟؟؟؟ 

خراب میشه ک... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
پودر ژله  نمیریزن رنگه ژله ایه

عزیزم هم یه مدلش باپودرژله هست

هم یه مدلش بارنگ خوراکی

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
ژله یه بوی خاصی داره برای تو کیک خوب نمی شه!

شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید.&nbs ...

عزیزگوگل سرچ کن هرمدلی بخوای میاره برات ازروی روشش ددست کن.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
شما امتحان کردید؟اخه تو خونه فقط ژله دارم، با این کرونا و... نمی حوام و نمی  تونم برم خرید.&nbs ...

امتحان نکردم!!   چه رنگی می خوای درست کنی؟ 

من هفته پیش رنگ غذا خریدم دونه ای ۵ تومن!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤