2777
2789
عنوان

میترسم

133 بازدید | 9 پست

من از اول امسال شدیداا فوبیای زلزله گرفتم جوری که سری پیش ۵ ریشتر اومد نوار قلب گرفتن ازم عضلاتم گرفت و ۳ جلسه مشاوره رفتم داشتم بهتر میشدم که باز امشب اومذ من چیکار کنم همش ترس از دست دادن بقیه و آوار دارم کمکم کنید داره رو زندگیم اثر بد میداره

منم متاسفانه ترسوندنم .. هراز گاهی با ی لرزش احساس میکنم زلزلس و تا مرز گریه و سکته و گریختن میرم

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرگ حق بله همه از این میترسیم که عزیزانمون رو از دست بدیم هیچکس از این بابت خوشحال نیست حتی اونایی که با هم خیلی هم صمیمی نیستن منم وقتی زلزله میشه چند روزی دپرسم ولی آخرش که چی بالاخره یه روزی هممون باید این دنیا رو ترک کنیم مثل همون روزی که متولد شدیم روزی که باید بریم میریم پس ما نمیدونیم از چی قراره بمیریم پس بیخیال شو بگووو همه چطور منم همونطور همین فکر کن خیلیا هنوز اسم کرونا رو هم درست نمیتونستن بگن رفتن و تمام شدن ما هم مثل اونا پس لطفا خودخوری نکن آرام باش از زندگیت لذت ببر هر وقت هر کی از دنیا رفت مطمئن باش جای بعدی نمیره پیش خداش میره همونجوری که متولد شدی اومدی پیش مامان و بابات همین پس قوی باش الانم 5 تا صلوات بفرست بگو خدایا امیدمون به خودته مواظبمون باش