2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم

399 بازدید | 36 پست

چند سال دوستش داشتم الان تو عقدیم چندروز پیش به شوخی گفتم یارانه منو بریز بیاد گفت مگه بابات یارانه میداد بتو میخوای چیکارمن دیگه دنبالشو نگرفتم ولی خیلی ناراحت شدم.. امشبم خونمون بود سر همین ماجرا و چند تا چیز دیگه خیلی حالم گرفته بود واقعا دست خودم نبود سرحال نبودم مامانش همش می‌گفت گرفته ای پول میخوای؟ خیلی خورد شدم وضع مالی ما خیلی بهتر از اوناس تا این چهار ماه یدونه روسری فقط خریدن برام حتی پول به شارژم نداده بنظرتون خسیسه؟ دارم دق میکنم از دو دلی

یا حضرت خساست 

۴۵هزار تومن گمه تو پولایی که رد و بدل میشه بین دوستا

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم خسیسه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

پول یارانه ک مال خودته جوابش رو بده عزیزم

از الان حرف هات رو رک و راست و ماهیانه و هر چی میخوای رو بگو بعد ازدواج کن

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم

امتحانش کن. بگو ک لباس لازم داری برو لباسای کمی قیمت بالا بخر مثلا روسری 90 تومنی رو 150 بخر ببین عکس العملش چیه اگر خسیس باشه تو همون روسری اولش صداش درمیاد 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
یا حضرت خساست  ۴۵هزار تومن گمه تو پولایی که رد و بدل میشه بین دوستا

حالا امشب پیام داده شماره کارت بده بریزم برات حالت گرفته بود بعدم گفتم نمیخوام انگار خودش ناراحت شد 

عزیزم نگران نباش بعضیا تو نامزدی همین مشکل و دارن چون سر خونه زندگیتون نیستین اختیار همه چیو نداری عمه منم همینطوری بود رفتن سر خونه زندگی خودشون همه چی اوکی شد

نمیدونم ولی کلا توعقد و نامزدی برای اینکه خودشیرینی کنن بیشتراتفاقا چیز میز میخرن و خرج میکنن و ...این برعکسه عجیبه باید باهاش زیادرفت امدکنی قانع نشون نده خودتو بروبیرون بگو عه این چ قشنگه دوسش دارم اینا ببین اصرارمیکنه بخری یانه میگه بدردنخوره و حالابعدا و ولش کن و...توسفرم ادم اینجیزارو خوب میفهمه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792