2777
2789
عنوان

موش🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅


امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان هبچی ندارم ن چسپ نه تله نمیدونم چکار کنم الان ترجیح میدم توسط یک شیر بلعیده بشم ولی شوهرمو بیدا ...

برو رو تخت بخواب.فردام چسب بزن و تامام

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام 

خواهر عزیز موارد کمی پیش میاد که موش یدونه باشه و کار فوری نمیشه کرد ولی گر یه ایده فوری میخوای و مطمئن هستی کل ساختون آلوده نشده بهترین کار تله گذاری موش هست . من تو این مقاله روش کامل تله گذاری موش رو آموزش دادم . 

https://vrgl.ir/RgLmd

اگه موفق نبودی یا تعداد موش ها بالاتر بود برای انجام سمپاشی موش با یک شرکت معتبر سمپاشی تماس بگیر تا با سموم اختصاصی و بی خطر بتونن مشکلتون رو برطرف کنن که معمولا چند روز طول میکشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز