2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
@سلطان_قطع_کاربری    بیا دعواست

جووووون 🤣🤣🤣🤣

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چه نوع از حرف زدن هست تاپیک دوست نداری ترکش کن این حجم از توهین واقعا یعنی چی

فقط همین؟؟؟اینهمه توهین و فحاشی کرده ب همه 

و اینجا ب منی ک بیطرف هستم همچین تهمتی میزنه

فقط میگین تاپیک و ترک کن؟؟؟؟

واقعا درسته الان این طرز برخورد

من چی گفتم ک اینجوری باید بشنوم؟

عزیزم این چه نوع از حرف زدن هست تاپیک دوست نداری ترکش کن این حجم از توهین واقعا یعنی چی

ببیند این خانوم اصلا توی بحث نبوده، بحث بین منو چندتا خانوم دیگه بوده که این خانوم میاد به من تذکر میده و میگه خداروشکر که اخطار لغو گرفتی و منو جَری میکنه مقصر خودشه که دخالت میکنه وقتی بهش ربط نداره

ببیند سانسوریا قرمز و افرا 72 و دونفر دیگه از دیشب تا حالا همش دارن به من توهین میکنن و بهم میگن تو ...

جسارتا مدرک همسرتون چیه ؟؟؟

خب علف به دهن بزی شیرین اومده دیگه

چرا انقدر متعجب هستن یعنی اطرافشون ندیدن

شما چرا انقدر میای توضیح میدی که مجبور به توهین میشی 

توضیح دادن نشانه بزرگ ضعف هست

والا من دیدم دختره پزشک متخصص شوهرش راننده تریلی و علت ازدواج عاشق شدن

یکم دیر رسیدیم اخراشه😂

عب نداره خوندنشم با صفاس 🤣🤣🤣🤣❤❤❤

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه