2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
بله درسته سطح دانشگاه فنی حرفه ای خیلی بالا نیست به جز چندتا محدود  البته  جدیدا  بع ...

خب عملیو که اره فنیا. بهترن ولی عملی رو بیرونم میشه یاد بگیری. یعنی با این وضعیت دانشگاه اخرم عملی رو باید خودت یاد بگیری. منم چون تیوری ها رو دوست دارم و میخواستم ادامه تحصیل بدم تو فنی حرفه ای خیلی اذیت شدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق لیسانس زیست شناسی 

همشم دانشگاه دولتی روزانه

شاغل نیستم ولی قبلا مدرس کنکوری و دبیر زیست شناسی مقطع دبیرستان بودم.

از اینکه دیگه شاغل نیستم ناراضیم 

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
کارشناسی حقوق وکیل دادگشتری راضیم شکر

سلام دوست عزیز خواهش میکنم هرموقع پیاممو خوندی حتما جوابمو بده ـــمن چند سال پیش بدون کنکور وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم یکی دوترم حقوق خوندم ...بعد بنا به دلایلی ترک کردم ..الان دوباره میخوام از بهمن شروع کنم به خوندن اما شنیدم کانون وکلا دیگه مدرک علمی کاریردی و قبول نمیکنه درسته؟یا شایعست؟ خیلی واسم مهمه چون باید کلی هزینه و زمانم و بزارم تا درسمو بخونم دوباره 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من کارشناسی کتابداری .

کتابدارم😍🥰

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
من کارشناسی کتابداری . کتابدارم😍🥰

من دوست دارم از چیزی که هستم.😍🥰

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
من کارشناسی کتابداری . کتابدارم😍🥰

مربی ایروبیک هم هستم🙃🙂فعلا ۶ ماهه کار نمیکنم

لیسانس حقوق بیکار

حقوق ‌ک بیکار نیس چرا؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من دوست دارم از چیزی که هستم.😍🥰

عاایه❤❤😍😍👌🏻ارزو موفقبتت

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
لیسانس حقوق پشت کنکور ارشد راضیم ازش

قبول میشین عالی👌🏻😍

شمام کامپیوتر خوندی؟ منم دکتری مهندسی نرم افزار. معلم رسمی اموزش و پرورش و استاد پاره وقت. خیلی راضی ...

عزیزم من دانشجوشم

راضی هسی ازش؟؟؟ 

چجوریه،؟؟

اوه عالیه ک 😍موفق ترین شین

منم دلم میخواد هرکار کنم ولی از خودم رو پاخودم بشه فقط

من کارشناسی مهندسی نرم افزارم پشیمونم

چرا؟؟؟؟؟؟