بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
بله درسته سطح دانشگاه فنی حرفه ای خیلی بالا نیست به جز چندتا محدود البته جدیدا بع ...
خب عملیو که اره فنیا. بهترن ولی عملی رو بیرونم میشه یاد بگیری. یعنی با این وضعیت دانشگاه اخرم عملی رو باید خودت یاد بگیری. منم چون تیوری ها رو دوست دارم و میخواستم ادامه تحصیل بدم تو فنی حرفه ای خیلی اذیت شدم.
شاغل نیستم ولی قبلا مدرس کنکوری و دبیر زیست شناسی مقطع دبیرستان بودم.
از اینکه دیگه شاغل نیستم ناراضیم
دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سلام دوست عزیز خواهش میکنم هرموقع پیاممو خوندی حتما جوابمو بده ـــمن چند سال پیش بدون کنکور وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم یکی دوترم حقوق خوندم ...بعد بنا به دلایلی ترک کردم ..الان دوباره میخوام از بهمن شروع کنم به خوندن اما شنیدم کانون وکلا دیگه مدرک علمی کاریردی و قبول نمیکنه درسته؟یا شایعست؟ خیلی واسم مهمه چون باید کلی هزینه و زمانم و بزارم تا درسمو بخونم دوباره
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️
گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و بزدل اش می کِشی، او با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدمها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
شمام کامپیوتر خوندی؟ منم دکتری مهندسی نرم افزار. معلم رسمی اموزش و پرورش و استاد پاره وقت. خیلی راضی ...
عزیزم من دانشجوشم
راضی هسی ازش؟؟؟
چجوریه،؟؟
اوه عالیه ک 😍موفق ترین شین
منم دلم میخواد هرکار کنم ولی از خودم رو پاخودم بشه فقط