2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
دلم گرفت 😞 من 14سالگی ازدواج کردم به خاطر فقر و نداری بعد پدرم سرطان گرفت و مادرم آواره بیمارستان ...

کی گفته فقط سواد داشتن برای مفید بودن لازمه؟ در صمتن الانم دیر نیست میتونید شروع کنید. من مادرم وقتی دوتا بچه داشت تو بحبوحه جنگ شروع کرد درس خوندن.اصلا سواد نداشت. کارم میکرد. بعدشم 4 تا دیگه بچه بدنیا اورد. تا پنجم خوند ولی بعدش دیگه کلاسهای راهنمایی رو حذف کردن گفتن فقط بیا امتحان بده نرفت. الانم همش کانالهای مستند و بحثهای علمی و مذهبی میبینه یا کتابهای این تیپی میخونه. به جریت میتونم بگم سوادش از خیلی از دانشگاه رفته ها بیشتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام مثل من هنرستانی هستی پس. اره با نظرت تا حدودی موافقم. چون نرم افزارها رو میشه همینطوری یاد گرفت ...

منم دانشجو نرم افزارم از طریق هنرستان

چه عالی 

شما با لیسانس استخدام شدین 

مگه چه دانشگاهی خوندین

منظورت از تئوری سیستم عامل و ایناس؟ خب اونم میشه کتابشو گرفت و‌مطالعه کرد. آره دیگه ما هنرستانیا د ...

بله. البته من ادامه دادم و خدا رو شکر پارسال دکترمم گرفتم. الانم سرکارم که با شغلم مرتبطه. ولی خب واقعا اذیت شدم. یه وقتها میگم کاش یه رشته راحتتر خونده بودم. یا مثلا پزشکی خونده بودم که پول توش بود. ولی واقعا رشتمو دوس دارم. 

شمام حیفه وقتی دوست داشتی چرا ادامه ندادی؟

نمیدونم واقعا سخته تصمیمش  منم گاهی اوقات همین فکرو میکنم با اینکه به رشتم علاقه دارم

الان درحال تحصیلی؟

ببین از من ب تو نصیحت، سعی کن تو یکی دوتا زبان برنامه نویسی خودتو ب شدت تقویت کنی و ازشون کسب درامد کنی

مخصوصا زبانهای تحت وب ک دیگه این روزا بازارشون داغه.

اصلا فقط ب دروس دانشگاه اکتفا نکن.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
منم دانشجو نرم افزارم از طریق هنرستان چه عالی  شما با لیسانس استخدام شدین  مگه چه دانشگ ...

بله با لیسانس. کاردانی همین اموزشکده ها رفتم. برای لیسانسم رفتم دانشکده دکتر شریعتی تهران. ولی خب خیلی برای کنکور ها اذیت شدم. بعدشم توی دبیرستان درسم خیلی خوب بود. اگه نظری بودم حتما یه دانشگاه خیلی خوب میتونستم برم. سطح علمی اینا خیلی بالا نبود

بله. البته من ادامه دادم و خدا رو شکر پارسال دکترمم گرفتم. الانم سرکارم که با شغلم مرتبطه. ولی خب وا ...

خب خدا وشکر شما ب نتیجه رسیدین.

من ک فقط وقت و‌هزینه گذاشتم و آخرشم هیچ.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
الان درحال تحصیلی؟ ببین از من ب تو نصیحت، سعی کن تو یکی دوتا زبان برنامه نویسی خودتو ب شدت تقویت کن ...

بله ترم۳کاردانی 

درسته الان فعلا در حال یادگیری برای وب هستم بعد میخوام برنامه نویسی وب یاد بگیرم

دانشگاه اصلا کاربردی یاد نمیده 

شما هم شروع کن دوباره از سایت هایی مثل تاپ لرن سون لرن یوتیوب خیلیا از طریق گوگل یاد گرفتن تازه شما جلوتر هم هستی 

هنوز دیر نیست

بله با لیسانس. کاردانی همین اموزشکده ها رفتم. برای لیسانسم رفتم دانشکده دکتر شریعتی تهران. ولی خب خی ...

بله درسته سطح دانشگاه فنی حرفه ای خیلی بالا نیست به جز چندتا محدود 

البته  جدیدا  بعضی سرفصلها تغییر کرده و بهتر شده

اما خوب استاد ما از طریق ریاضی رفته بود باز پشیمون بود میگفت چون همه ماها که از ریاضی رفتیم تئوری هامون خوب بود ولی فنی ها عملیشون بهتره

نمیدونم واقعا

بله ترم۳کاردانی  درسته الان فعلا در حال یادگیری برای وب هستم بعد میخوام برنامه نویسی وب یاد بگ ...

اگه بازم نظر منو میخوای دیگه وقتتو برا کارشناسی نذار،

مهم تواناییته ک بتونی از پس کاری بر بیای.

تو دانشگاه چیزی یادت نمیدن ک بیرون دانشگاه زیاد بدردت بخوره

اونم کامپیوتر ک لحظه ب لحظه همه چیش داره ب روز میشه.

من اگه اون موقع عقل الانمو داشتم میرفتم دنبال برنامه نویسی. دیگه دوسال عمرو هزینه و زندگیمو تو شهر غریب سپری نمیکردم.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
خب ادامه بده. حیفه که رهاش کنی. دانشگاهم نشد با اموزش خودت تو خونه شروع کن

خب بخونم ک چی بشه آخرش

دوست دارم بتونم از چیزایی ک بلدم کسب درامد کنم ولی دیگه خیلی ازش دور شدم.

هرچند ک درسمم مخصوصا تو دروس عملی و برنامه نویسی و ریاضی خیلی خوب بود

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اگه بازم نظر منو میخوای دیگه وقتتو برا کارشناسی نذار، مهم تواناییته ک بتونی از پس کاری بر بیای. تو ...

بله کاملا درسته رشته ما مهارت خیلی مهمه

اما خوب خودم درسو دوست دارم 

دوست من رشتش تجربی بود رفت آموزشگاه سراغ برنامه نویسی الان چقدر درآمد داره با۲۰سال سن