بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
اسی منم رشته کامپیوتره یه پیشنهاد میتونی تاپیک بزنی فقط رشته خودمون دورهم باشیم همدیگرو بشناسیم و بع ...
پیشنهادت عالیه عزیزم چشم حتما این کار میکنم و زدم ریپلایت میکنم بیای❤❤😍👌🏻👌🏻
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
دیپلم کامپیوتر دارم حسابدار مغازه پدرشوهرمم چند ساله راضیم
راستی من پسرم یه سوال دارم خیلی دوست دارم بدونم حسابدارای شرکتا و اینا چیکار میکنن چیکار میکنیین مثلا فروشا و جنسا خریداری شده و نمیدونم پول مثلا کارگرارو حساب می کنید؟
ولی میدونین من چی میگم؟ بنظرم هردو نفر در عین حال که حق دارن ، مقصر هم هستن من کاملا حرف اون خانوم ...
حقیقتا در دانشگاه ها چیز درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود فردم نمیخوره برای اینکه موقعی که حتی در زمینه کار خودش جذب میشه توانایی برای انجام کار نداره. اون علمی هم که مادر داره شاید اصلا بدرد فرزندش نخوره چون داشتن علم یک چیزه و شیوه تدریس چیز دیگه. بعلاوه خیلی از مادرای تحصیل کرده خودشون را اینقدر درگیر کار کردن که حتی به تربیت فرزندشون نمیرسن به درسش که بماند. دقیقا به همین علته که اکثر بچه های قدیم خیلی اخلاقی تر از بچه های امروز هستن در حالی که مادرانشون تحصیلاتشون به مراتب کمتر بود.
عزیزم من کامپیوترم واسه ده سال پیشه مثلا حتی ویندوز ۷ روش خیلی جواب نمیده هنگ میکنه به نظرت ...
عزیزم من الان کامنتتو دیدم ببخش اگر دیر جواب میدم
ببین بنظرم عوضش کتی بهتره
چون رم که اضافه کتی بهتر میشه ها ولی خوب عوامل دیگه هم توی سرعت و کاراییش مهمه تنها رم نیست
الانم اینکارو نکنی یک سال دیگه باز دوباره کم میاره
اکر برات مقدوره عوضش کن راحت میشی
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁