2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
اخه فدایی داری مهربون😍😍😜 دیگه داریم فیلم هندیش میکنیم😂😂😂❤

😂😂😍😍

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ده سالگی کلاس زبان میرفتم عزیزم الان 19 و پارسال دیپلم گرفتم ، رشته م تجربی بود و اصلا ب زبان ...

منم۶ساله کلاس زبان میرم و ترم اخرمه

ولی حس میکنم باید خیلی سخت باشه

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

۳۸ سالمه ، حسابداری و علوم تربیتی خوندم ،حدود ۱۸ سال با مدرک حسابداریم کار کردم ولی به خاطر تغییر رشته و بچه هام کار رو کنار گذاشتم ،الانم خانه دار هستم و دارم برای آزمون ارشد خودم رو آماده میکنم 

ولی فعالیت های اجتماعی دارم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دانشگاه آزاد شهرمون پارسال برمیداشت،روانشناسی پیوسته بدون کنکور با سوابق تحصیلی

یعنی کارشناسی و ارشد رو یک ضرب خوندین رفتین بالا؟!

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
ولی میدونین من چی میگم؟ بنظرم هردو نفر در عین حال که حق دارن ، مقصر هم هستن من کاملا حرف اون خانوم ...

عزیزم اگه بری کامنت منو اون خانوم رو از اول بخونی قشنگ میفهمی مقصر کی هست، من اصلا به کسی توهین نکردم و نگفتم درس نخوندن بهتره من اصلا کاری به اون خانوم نداشتم، من جواب استارتر رو دادم و گفتم دیپلم دارم و مادر دوتا گل دخترم و از همه چی  راضیم، بعد اون خانوم اومد منو ریپلای کرد گفت خودتو بااین حرفا قانع نکن و بچه هات از اینکه دیپلمه ای خجالت میکشن و نمیدونم از ای حرفای توهین آمیز،، و منم اگه کسی بهم توهین کنه تا ننشونمش سرجاش ولش نمیکنم،، 

جوابشو دادم که دیگه خودشو بالا نبینه وبه کسی توهین نکنه