2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
حوزه درمان و بعضی رشته های تخصصی بله ولی شما اول باید یه کارفرما تو انگلیس پیدا کنید و اون براتون دع ...

اهان خیلی ممنونم ازتوضیحاتتون🌹

همون پیداکردن کارفرمافکرکنم خیلی سخت باشه

جرمش حبسش در چ حده و یا جریمع نقدیش عزیزم ؟  ولی اگر بگم شک داشتم و شکمم درست بوده و حتی اس ...

بلاخره این حق برای شما به وجود نمیاد که به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنین حالا هر کس باشه با هرنیتی

فکر کنم بین ۳ماه تا یه سال باشه دقیق خاطرم نیست مقدارش و حدود ۲تومن جزای نقدی

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اخه پزشک وداروسازتقریبادریک سطحن ازنظرعلمی 7سال درسای سخت خوندن بایدتقریباحقوقشون برابرباشه

بله درست میگین تازه دارو از همه ی رشته هدی پزشکی سخت تزه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
بلاخره این حق برای شما به وجود نمیاد که به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنین حالا هر کس باشه با هرنیتی ف ...

میشه درخواست بدی؟

فکر کنم با کاربری قبلیم در این مورد با هم حرف زدیم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
بلاخره این حق برای شما به وجود نمیاد که به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنین حالا هر کس باشه با هرنیتی ف ...

عزیزم ببخشید اذیت میکنم اخه خیلی نگرانم دوتا سوال دیگه ببخشید واقعا 😥😥😥

یکی اینکه با این اسکرین و پرینت میتونه ثابت کنه شوهر ؟ و پیاما توی واتساپ بوده بیشتر و واسه شهریور ماهه با پرینت بالا میاد ؟ 

و ی سوال دیگه اینکه من از پیامای شوهرم تو اینستا با ی خانم شوهر دار اسکرین گرفتم از گوشی خود شوهرم بعد فرستادم تو گوشیم حالا خانمه رو تهدید کردم ک اگر ب شوهرم نگه طلاقم بده عکسا رو نشون شوهرش میدم اگر زمانی اتفاقی بیفته و شوهرش بفهمه و اینا خانمه میتونی بنا ب اون تهدیدا از من شکایت کنه هر چند ک دیگه من مدرک داشته باشم ازش ؟ و اگه اره جرمش چیه ؟ 

ببخشید تو فشارم هم خیانت هم طلاق 😔😔😔

۰
کارشناسی مهندسی معماری  طراحی داخلی و معماری  بله راضیم ازش

من دانشجوی معماری هستم درآمدن چه طوره؟

به نظرت به وجود این همه نرم افزار الان کلاس کدوم و برم

با توکل به خداآینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنه
من دانشجوی معماری هستم درآمدن چه طوره؟ به نظرت به وجود این همه نرم افزار الان کلاس کدوم و برم

اول شاخه ای که میخای توش کار کنی و از همین الان برای خودت مشخص کن 

طراحی پلان و فاز دو و مهر نظام دوست داری 

یا طراحی داخلی ؛ طراحی نما 

طراحی مبلمان و اکسسوری و ...

بعد بستگی به‌ اون داره شما چه کلاسی بری چه نرم افزاری و اموزش ببینی 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

ارشد

حقوق خصوصی

کارمندم

قصدم داروسازی بود ولی نشد ناخواسته وارد یه مسیر دیگه شدم

متاسفانه راضی نیستم و مدام به این فکر میوفتم دوباره برای کنکور تجربی بخونم به قصد داروسازی

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔