2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
پزشک، متخصص داخلی، خیلی راضیم، خدا رو شکر 😍

عالیههههه دکتد جان😍😍😍😍

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
از من به شما نصیحت دنبال کار نباشید ریلکس خونه باشید بخدا جز اعصاب خوردی و سفید شدن موهاتون و گشنگی ...

خب درامد چی؟؟؟ درامد ب کنار این وقتی ک ادم درس حونده دکتر مهندس شده ک مفید باشه ن بیکار واقعا زجره بیکاری

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کیا مهندس کامپیوتر بودن یا میخونن یا ای تی میشه کمک کنید برااا بازار کارش؟؟؟؟

مهندس کامپیوتر ای تی بازار کارش چجوری میشه وارد شد لطفا بگیدددددددد🥺🥺🥺🥺🥺🥺😊😊😊😊

رشته کشاورزی زمینه های شغلیش چیاست؟ یعنی کجاها میتونین مشغول بکار شین؟

گلخونه منابع طبیعی جهاد کشاورزی مدارس کار و دانش دانشگاه و...

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
الهی خیلیا بیکارن با رشتشون عزیزم علاقت چیه؟

خودم پرستاری خیلی دوست داشتم 😳😞

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
شما اقدام کردین برای این کار ها؟

اره همش رو هواست هعی😭😭