2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
دولتی؟ حقوقشون رو نمیدونین جسارتا؟

دومادمون که سازمان قطار شهری ازمون داد و واقعاا خوند و بسختی قبول شد. الان حقوقش پنج به بالا هست بنظرم. 

داداششم خدایی میخوند خواهرم میگف ی ثانیه شم از دست نمیداد. دوتا بانک ازمون داد جفتش اسمش اومد. رفت پاسارگاد. خصوصی هست. حقوقش خوبه ولی چقدرشو نمیدونم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید شما چطوری پروژه میگیرید برای ترجمه؟

یکی از استادای من با صداو سیما درارتباطه. ازونجا کار میگیره و به دانشجوهایی که زبانشون خوبه میده.کار اصلاح پایان نامه های ارشدم میده ما انجام بدیم. من تدریس هم میکنم و از همین طریق کسایی که کار ترجمه دارن براشون انجام میدم. 

خوش ب حالتون  تموم کردید یا دانشجواید ؟ دانشگاه دولتی خوندید یا ازاد؟ رتبه برا پرستاری باید ...

دولتی خوندم

هر سال یجوره من ۴ هزار منطقه دو بودم

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱

لیسانس کشاورزی ام بیکار از بیکار بودن متنفرم در این حد حالا خودت حالمو بدون

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ارشد  کودک و نوجوان داریم مگه ؟

اره عزیزم ارشد روانشناسی کودک و نوجوان 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭