بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
خوزستانم من هفتکل نبابا نمیشه دیگه از ما گذشت ایشالله تو زندگی بعدیم
اوه نداره اره مجازی موسیقی نمیشه ایشالا میارن تو شهرتون نبودم فداسرتتت حتما هنرا دیگ داری
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
فوق لیسانس شیلات...در رابطه با رشتم بیکارم خانه دار و ترجمه انجام میدم
موفق باشی
اااا اره خیلیا مطابق رشتشون کار نیستو بیکارن ازش
خوبه ترجمع کار تو خونه هم عالیع مث ترجمه مث برنامه نویسی اینا
مهندسی شیلاته؟؟
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport