2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
نه موسیقی سنتی اصلا درآمد نداره متاسفانه 

ااااموسیقی درامدش پایینه علاقش مهمهه اهنگسازی چطور؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم کار شغلتونه میگید

پرستاری  و نگهبانی و مواظبت 

تاپیکم نرفتی پس

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
خب سوالتون واقعا عالی بود راستش بگم من دختریم اصلا پول اولیت نیس اصلا اولین اولیت عشق و احساس اخلاق ...

معیارهاتون خوبه اما متاسفانه این دوره زمونه تطابقی بین خانواده ها و بچه هاشون وجود نداره یعنی اصلا نمیتونی بگی چون خانوادش خوبن خودشم خوبه. ادمام خیلی خیلی پیچیده تر از اونی هستن که فکر کنید. پدر مادرام بچه هاشونم نمیشناسن. بعدم قرار نیست ادم عاشق همه بشه. مسیله اینه عاشق کسی نشه که نباید بشه. همه اونایی هم که خیلی منطقی فکر میکنند بالاخره علاقه مند میشن اما دقیقا همون نقطه دیگه منطقی فکر نمیکنند و میتونند از همون نقطه ضربه بخورند.

وای ممنون میشم اگه اینکارو بکنی مهربون

چشم گلم بزار پیدا کنم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
پرستاری  و نگهبانی و مواظبت  تاپیکم نرفتی پس

الان میرم🥺🥺🥺میخونم حتما

ممنون. اگه خدا بخواد

انشالله👌🏻

مرسی عزیزم

فداتت

خب سوالتون واقعا عالی بود راستش بگم من دختریم اصلا پول اولیت نیس اصلا اولین اولیت عشق و احساس اخلاق ...

خلاصه چیزایی که گفتید لازم هست اما خیلی خیلی چیزای دیگه هست که شما از ایشان نمیدونید

مثلا اصلا دنبال چه دختری هست با چه خصوصیاتی. اونم مثل شما فکر میکنه یا نه. اونم معیارهاش با شما یکی هست یا نه؟

اصلا اگر تصمیمتون منطقی بوده چرا یکهو بعد از سه سال این حس ایجاد شده؟ در حالی که اگر بر اساس عقل بود باید تدریجی میبود.

میخوام بگم خیلی فکر نکنید آدم منطقی هستید. اگرم هستید در این مورد نیستید. پس خیلی حواستون را جمع کنید. 

گاهی از ادما چیزی میسازیم که نیستن بعد از نرسیدن به اونها غصه میخوریم.

مرسی عزیزم

ملکه_کی@

یکیش ایشونه عزیزم 

خوندید اونو جوابتون؟؟؟ شرمنده طولانی شده بود اخع از کجا فقط سلام علیک داریم تو این مدت اتقاقی دیدمش ...

اتفاقا چون اینو حس نمیکنه یا به روی خودش نمیاره نشونه اینه که اونجور که فکر میکنید نیست یا معیارهاش چیز دیگست.

خودت ترک زبان هستی

نه من تهرانیمممم اصلا ترک نیستم