2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
ممنون شماهم اقایی باز اشتباه فک کردم خانمه ببخشید🥺🙏🏻

رو امضام زدم آقا  مشکلی نیست عمو جان  درست همسن دخترم هستی و امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتری ادبیات. استاد دانشگاه. راضی نیستم چون هنوز استخدام نشدم و معلومم نیست که بشم یا نه🥴

تو چه نوع دانشگاهی تدریس میکنید؟ یعنی حق التدریسی هستین؟ شرایط استخدام چطوریه؟ بر چه اساسیه؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
خداروشکر  روانشناسیه؟؟؟؟

نه عزيزم مشاوره  فرق ميكنه با روانشناسي 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
پروفسور سمیعی هسدم بای🤞🤞

به به سلام پرفسور 😁🙋🏻‍♀️😁

بچه هااااااا سوالاتون بکنید پزشکی پرفسور سمیعی اومده😝

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
به به سلام پرفسور 😁🙋🏻‍♀️😁 بچه هااااااا سوالاتون بکنید پزشکی پرفسور سمیعی اومده😝

سلام دخترم.الان خوابم میاد بای

🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
افرین ب پشتکارت گلم گلم میتونی اصلا دیر نی کرونا خیلی خیلی چیزا ریخت بهم ولی موندنط نیس درستش کن از ...

چون نمیتونم و نمیخوام بچم‌رو بسپرم به کسی 

تا این شرایط کرونا درست نشه فعلا صبرررر میکنم

الانم مثل اینه که نفسم رو حبس کردم 

باردار بودم رفتم مصاحبه استخدامی!!!!!!! 

مصاحبه ای که آزمونش رو توی بارداری خوندم و قبول شدم!!!!

ولی انگار همه چی دست به دست هم داد

مصاحبه کننده دید باردارم اصلا مصاحبه نکرد!!!

بعد گفتم خدایا براااای چی اینطوری میکنی

بعد که گذشت و کرونا شد

فهمیدم بی حکمت نبوده 

من با کرونا و بچه کوچیک هیچ وقت نمیتونستم کار جدیدم رو ادامه بدم!!!

داستانی دارم برای خودم

پروفسور سمیعی هسدم بای🤞🤞

بیاید پرفسور سمیعی اومده تاپیکککک سوالاتون کنید😁😁😁🙋🏻‍♀️

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
تو چه نوع دانشگاهی تدریس میکنید؟ یعنی حق التدریسی هستین؟ شرایط استخدام چطوریه؟ بر چه اساسیه؟

دانشگاه دولتی ولی حق التدریس

بر اساس پارتی

کلا خیلی کم میخوان. فراخوان میزنن دانشگاهایی که نیاز دارن که اونم از قبل آدمش مشخصه

ممنون شماهم اقایی باز اشتباه فک کردم خانمه ببخشید🥺🙏🏻

خیلیها تو سایت منو میشناسن  و از تجربیات همدیگه داریم  استفاده میکنیم  

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
وقتی خودت رو روی درس پیر و کور میکنی. بهترین سالای عمرت سرت توی کتابه ولی شغلت تثبیت شده نیست نارضای ...

چرا مهاجرت نکردین خب... ایران همینه...

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه
دانشجو بیوتکنولوژی ،میخوام ارشد بیوتک دارویی برم ایتالیا، علاقه دارم ب کشور ایتالیا هااا، راضیم الهی ...

وای عالیععهه مدفق باشی عزیزم ایتالیا خوبه المان بهتر نیس؟؟؟