2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
مهندس عمران‌ بد نیست 

کار هس؟؟؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشممم چیشده گلم؟؟؟ شماهم دعا کن🥺

تاپیکم 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
من از وقتی که به چشم اون نیومدم همه چیم ازبین رفت اعتماد به نفسم غرورم خنده هام همش ازبین رفت

دنیا ک ب اخر نرسیده کلی راه جلوتههههههه فقط بخواه برگردی ب زندگی خانواده

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

دانشجو مشاوره 

بله راضيم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
من از وقتی که به چشم اون نیومدم همه چیم ازبین رفت اعتماد به نفسم غرورم خنده هام همش ازبین رفت

خوب اشتباهتون همینه. میدونید به نظر من همین که کسی آدم را دوست داشته باشه با وجودش بهترین دلیل اینه که اون هم طرفش را دوست داشته باشه. کسی اینو نفهمه یعنی قدر دوست داشتن را هم نفهمیده.

من ارشد بازرگانی

قبل نی‌نی پست مدیریتی توی یه تولیدی داشتم هزار مرتبه شکر و عاشق درس و کارم...

و برنامه داشتم نی‌نی دار بشم وقتی بچه‌ام به ۳ سال رسید بذارم مهد و دوباره درس و کار رو شروع کنم

ولی کرووووونا و تعطیلی مهدها 

داغونم کرد

انقدر به مسیرم اطمینان داشتم و برنامه هام رو روشن میدیم که توی دوران بارداری آزمون دکتری شرکت کردم ... و خیلی هم با برنامه درس میخوندم

هنوزم باورم نمیشه چی شد

اولش هضم اینکه بیکار بنشینم خانه داری کنم برام خیییییلی سخت بود. باور اینکه دیگه مهد وجود نداره

ولی فعلا لذت بچه ام رو میبرم تا انشالله اوضاع درست بشه

هرچیزی یه سنی داره از وقتش که بگذره دیگه جذابیت سابق رو نداره منم باید خیلی وقت پیش مخالفت میکردم با ...

خوبه ک مخالفت نکردی اینجا ایرانه دنبال علاقت ک میرفتی شاید احساس قلبیتو ارضا میشد ولی ب بیکاری و بی پولی و پشیمونی میرسیدی و پشیمون تر از حالت 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
از کجا میدونید نفهمیده؟ شایدم فهمیده. 

خوندید اونو جوابتون؟؟؟ شرمنده طولانی شده بود

اخع از کجا فقط سلام علیک داریم تو این مدت اتقاقی دیدمش فقط سلام علیکه 🥺😭خیچ حرکتی نمیزنه اصا خیلی مث همیم ولی نمیتونم بفهمم حسشو کاش حداقل اینستاش داشتم واقعا واقعی رفته تو دلممممم من ک هم دلم میخواس کسی تو دلم باشع هم نمیشد سرسختم ولی رفت همش میخوام ببینمش دنبالشم🥺

اگه به تاپیکم بری  میفهمی درد تو زندگی را  و  خودت  جای من بودی آیا حاضر به ادام ...

درد برای هرکسی تو چیزی خلاصه میشه من از انفجار حجم ایده های تو ذهنم برای نقش بستنشون رو بوم نقاشی یا تشخیص نت اهنگهای که به گوشم میرسع و باخودم تکرارش میکنم خسته شدم و این برام درده چون نمیتونم اجراش کنم و بفهمونم که همه چی شغل و پول و موقعیت اجتماعی نیست 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن