بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
رشتم نرم افزاره اما دانشگاه اونقدر با جزئیات یاد نمیده
ن کلاس بیرون برو اصلا برا رشته ما نباید دانشگاه خالی رفتا بیرون کلاس برو کلی دنبالش اینجور مبشه ک ی مهندس خوب شد دانشگاه خالی کاری نمیکنه اخه
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
طراحی سایت رو میشه با فیلم یاد گرفت به نظرتون؟ شما چه منبعی رو پپیشنهاد میدین
کارشناسی با سنتون مغایرت داره همخوانی نداره مگر اینکه ۲۳سال باشی البته ببخشید کنجکاو شدم
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
خیلی خوبه. خوب بهتره رو همون بخش متمرکز بشید تا موفق بشید.
ممنونم اره من سخت افزار بیشتر گرایش دارم تا ترم افزار ولی راستش کار تو فرودگاه دوس دارم کلا حالا نمیددنونم بخش ای تی فرودگاه برم یا کلا برم مهندسی پرواز
حالا این علاقم ب فرودگاه همیشه بو ه شایدم ب خاطر کسی ک دوسش دارمه اونم فرودگاهه😊