2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

جدیدا  رشته کامپیوتر  نرم افزار و سخت افزار باهمه 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کسی که از دانشگاه میاد بیرون هیچی  بلد نیست. گاهی تو تجربه خیلی خیلی بیشتر یاد میگیره.

من برا رشته کامپیوتر خصوصا باید کلاس بیرون رفت و کلی تو درس اصلی کار کرد تا موفق شد دانشگاه خالی نمیشع باید کلاس رفت و کار کرد باهاش هی مقطع بالاتر

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
جدیدا  رشته کامپیوتر  نرم افزار و سخت افزار باهمه

اره باهمهههه دیگ جدا نیس ولی اسمش باهمه همش بیشتر نرم افزاره🙄

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من برا رشته کامپیوتر خصوصا باید کلاس بیرون رفت و کلی تو درس اصلی کار کرد تا موفق شد دانشگاه خالی نمی ...

به نظر من اگر هدفتون کار هست مقطع بالاتر ادامه ندید به خصوص رشته کامپیوتر. سعی کنید اطلاعاتتون را گسترده تر کنید.

فعلا که پزشک عمومی میشم 7 ترم خوندم 7 تاش مونده بعدش هم تخصص قلب یا چشم دوس دارم

الهی موفق باشی عالیه❤دکترر

اره باهمهههه دیگ جدا نیس ولی اسمش باهمه همش بیشتر نرم افزاره🙄

من الان دخترم مهندسی کامپیوتر میخونه ترم ۳ کاردانی هستش  ازش که پرسیدم میگه هردو تا باهم هستن

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
به نظر من اگر هدفتون کار هست مقطع بالاتر ادامه ندید به خصوص رشته کامپیوتر. سعی کنید اطلاعاتتون را گس ...

میدونید من ادمیم دوس دارم ک ب بالا ها برسم زود حالا از کار یا درس ولی ب بالا ها برسممم ادمی ک مث بقیه بمونم ی جا واقعا نمیتونم انگار

نمیدونم چیکار کنم

بعدم اگ بشه از لیسانس مهندسی کامپیوتر میشه رفت مهندسی پرواز؟؟

یا همون قسمت ای تی فرودگاه باشم چون رشتمو دوس دارم و 

کار تو فرودگاه خیلی علاقه دارم

درضمن تازه فهمیدم شما مردید ببخشید  فک کردم دخترید

خوب پس برای چی میخواید ادامه بدید؟ لااقل تو زمینه ای ادامه بدید علاقه بیشتری دارید

شاید دلیلم عجیب باشه به خاطر بچم اگه من کارشناس ارشد باشم بهتر میتونم ازش توقع در آینده اونم تحصیلات عالی داشته باشه و از من بالاتر باشه

سپردم به خدا..
طراحی سایت رو میشه با فیلم یاد گرفت به نظرتون؟ شما چه منبعی رو پپیشنهاد میدین

با فیلم زیاد نه ولی عملی چرا