2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
به نظر من تو زمینه ای عاشق باشید فارغ  از اینکه چه مقطعی باشه آدم موفقی خواهید بود

افرین دقیقاااااا اول علاقه ب رشته مهمه تا ایندش

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم گلم❤😍😍

الان خیلی از رشته ها که استخدامی سخته ولی بیرون میتونن موفق شوند و درآمد هم دارند  بخصوص رشته های فنی و کاردانش 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
در مورد کامپیتون یک مشکل اینه که یک سری با اینکه تحصیلات بالایی ندارن ولی مهارت خیلی خوبی دارن. زمین ...

ارهههه ب خداااا ویگ ادم خیلی باید حرفه ای باشه ک بتونه کار و پروژه حسابی بگیره من فعلا دانشجوعم😥

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
بچه ها نظر بدین منکه لیسانس دارم بهتره برم یه لیسانس جدید از رشته مورد علاقم بگیرم یا اینکه برم دنبا ...

لیسانست چیه؟؟؟

بنظرم فقط علاقه هروفت ماهی از اب بگیری تازس هیجوفت دیر نیس گلمممممم برو دنبال علاقت چون ده برابر شک نکن موفق تری توش

همگی یک روز بیش برسید   

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ارهههه ب خداااا ویگ ادم خیلی باید حرفه ای باشه ک بتونه کار و پروژه حسابی بگیره من فعلا دانشجوعم😥

خوب متاسفانه تو دانشگاه اون تبحری که یک فرد باید پیدا کنه بهش نمیرسه. اگر خودش علاقه مند باشه سریعتر پیشرفت میکنه.

ازمون استخدامی رو میگین؟؟

فک کنم ولی دبستان زیاد میگیرنا حتتما بپرس اگ میخوای

بچه ها نظر بدین منکه لیسانس دارم بهتره برم یه لیسانس جدید از رشته مورد علاقم بگیرم یا اینکه برم دنبا ...

ارتقا مدرک

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را