2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما حرفهای من و اون کاربر رو کامل خوندید؟که انقدر راحت قضاوت میکنید؟ ایشون به من و مادرم توهی ...

چون کمبود داره با توهین و تحقیر میخواد عقده های خودشو خاموش کنه ک متاسفانه نشد 

اخطار لغو کاربری استارتر وقتی تاپیکتون به این سطح از بی حرمتی و دعوا میرسه باید تاپیک قفل کنید

خوداستاتر نیستا اصلا

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
چه بی ادب.  الان مثلا خودشون تحصیل کرده آن؟؟؟؟؟؟؟؟ 😒😒😒😒😒😒😒😒😒

عزیزم دروغ میگه ایشون اولش اومده به من میگه مادر من گفته بچه هایی که مادرشون دیپلمه با بچه هایی که مادرشون تحصیل کرده است خیلی تفاوت دارن در تربیت بچه ها

ببیند این خانوم اصلا توی بحث نبوده، بحث بین منو چندتا خانوم دیگه بوده که این خانوم میاد به من تذکر م ...

اینجا یه سایت تبادل نظر هست وقتی وارد میشید باید تحمل ریپلای شدن هم داشته باشید

وقتی کسی بهتون توهین میکنه شما باید نی نی یار تگ کنید نه اینکه خودتون مجری بشید و هر چی دلتون خواست بگید

شما خیلی بد حرف زدید دفعه بعد بدون اخطار تعلیق میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

فوق لیسانس عمران

خب چرا ضعف نشون میدی  که مجبور به توهین بشی بی تفاوت بگذر برو مگه اینجا خونه مادرشوهره دارین گیس کشی میکنین 

حرف که مالیات نداره چرا اهمیت میدی 

با توهین کردنت باعث میشی مهر تایید بزنی به حرفای دیگران که بگن ببین اینا این دوزار کمالات نداره چون دیپلمه