2777
2789
عنوان

ضایع کردن جاری

4380 بازدید | 33 پست

جاریم همیشه میاد خونمون دیگه خستم کرده دیروز اش نذری داشتیم هیچکسو نگفتیم فقط به برادرشوهرام گفتیم بیان سهمیشونو دم در بگیرن ببرن بخاطر کرونا گفتیم نمیشه بیان همه امدن سهمشونو دم در گرفتن بردن بجز همون جاریم که قبلا دربارش تاپیک زدم و برادرشوهرم اونا امدن و موندن و من با اون همه خستگی که داشتم باید مهمون داری میکردم پا درد و کمردرد داشتم زیاد و نمیتونستم دیگه کار کنم از طرفی هم خونه مامانم اینا دعوت بودیم هرچی خودمو همسرم به:جاریم تیکه مینداخیتم که قراره امشب بریم خونه مامانم براشام اصلا به روی خودش نمیاورد بعد درامد گفت اگع شما میخواین برین خونه مامانت اینا ما میمونیم فوقش یکی دوساعت بعد شام از خونه شما بریم منم اعصابم خراب شد بهش گفتم اره واللع راست میگی  ماشالله انگار صاحب خونه ای شما که یه روز درمیون اینجایی دیگه من چرا نرم خونه بابام اینا ...ولی نرفتم خونه بابام اینا و براشون شامم درست نکردم فقط یه املت درست کردم گفتم ببخشید من امشب خسته بودم و از طرفی وقت نداشتم غذادرست کنم از طرف دیگع خونه بابام دعوت بودیم نمیدونستم شما میمونین برادرشوهرم وقتی فهمید خونه بابام اینا دعوت بودیم بهم گفت پس چرا از قبل بهم نگفتی منم گفتمش که به زنت گفتم چطور مگه ؟؟؟؟؟بعد دیدم روکرد به زنش باعصبانیت گفت پس تو که میدونستی میخوان برن خونه پدرش چرا بهم نگفتی که بریم جاریمم ترسید گفت من بهش گفتم اگه میخوای بری برو ما یه شام درست میکنیم میخوریم میریم خودمون شوهرش عصبانی تر از قبل شد گفت مگه میشه ادم تو خونه کسی مهمونی بره و صاحب خونه اونجا نباشه بی عقل 😐😐😐بنظرتون خوب کردم به شوهرش گفتم یانه؟؟؟؟ولی یه روز درمیون بزور شوهرشو ورمیداره میاره اینجا دیگه خسته شدم از دستش همه خونمو تفتیش میکنه تو کمدای خوصیصیمو میگرده ببینه چی دارم یا ندارم یا در کیفمو باز میکنه ببینه چقد پول توشع یع بار این کارو کرد وقتی در کیفوبست الکی رفتم سرکیفم بعد گفتم فلان تومن از  پولامو نیست بعد شوهرم گفت اخرین بار کیفت کجا بوده گفتمش اخرین بار دست جاری بودع دیگه از اون روز به بعد دست به وسایل شخصیم نمیزنه این بی عقل به قول شوهرش

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑

میرفتین خونه مامانت درکل خوب کردی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به رک حرف زدن شما ندارم البته حقم داشتی

ولی جاریت چقدر رو داره خداوندا ؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

کار از شاخ گذشته ....الانه عاج در بیارم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
دلم برا برادرشوهرت سوخت چقدر ضایع شده

عزیزم هنوز یه روز درمیون جاریت نیومده خونت که عذابت بده که بخوای برای کمتر امدنش دست بع هرکاری بزنی

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑