2777
2789
عنوان

بخاطر کار احمقانم خودمو نمیبخشم

197 بازدید | 13 پست

دخترم ۱۳روزشه،بخاطر بخیه زایمان طبیعیم که هم زیاد بود هم عفونت کردو باز شد نمیتونستم شیر بدم چون نمیتونستم بشینم.شیرخشک اولش با قاشق دادیم ولی وقتی خیلی زیاد خورد تو شیشه دادیم.یکم هم شیرخودمو میدادم درکنارش.

الان امشب زیر سینم انقد جیغ زد و سرشو برگردوند نخورد...

چیکار کنم؟من شیر دارمو میخوام شیر خودمو بخوره

همه سرزنشم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف دیگران اهمیت نده اگه گشنه شم بود شیر خشک دیگه نده تا شیر خودتو بگیره منم اینجور کردم که شیرمو نمیخورد ۴۸ ساعت بزور شیر خورد بعدش راحت دیگه دید خبری از شیر خشک نیست خورد 

مقاومت کن یکم شیر خشک بزن سینت میگیره اصلا به هیچ هنوان به جز شیشه پستونک هم نده اصلا پستونک نده 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

وا همه بیخود سرزنش میکنن تو مادرشی هرچی صلاح میدونی همون کارو بکن بعد هم شیر مادر بهتره ولی این همه بچه شیرخشکی یکیش مننن مگه چمونه؟ شیرخشک بد نیست ولی شیرمادر بهتره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

گلم۔اگہ کسی اطرافتہ ک بچہ شیرخوارہ دارہ بگوبیادبہش شیربدہ بعدسینتومیگیرہ،من۔دوروزرفتم بچہ ہمسایمونوشیردادم ٹاس نہ مامانشوگرفت،خودش ومادرشوہرش بعدچندسال ہنوزدعام میکنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣

پسر منم اینجوری بود یکم شیرخشک خورد بعد اصلا یادش رفت سینمو چجوری بگیره یه مدلی لباشو غنچه میکرد بلد نبود بخوره😂😂😂 به زور دادم بعد چند روز دوباره یاد گرفت

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

من تا دو هفته دراز کشیده شیر میدادم به خاطر بخیه ها ، برای کساییکه که بخیه زایمان طبیعی دارن بهتره اولش دراز کشیده شیر بدن که به بخیه ها فشار نیاد 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

تحت هیییییییچ شرایطی بچت رو شیر خشکی نکن

حتی اگه شیرت خشک شده قرص شیر افزا یا دمپریدون بخور تا شیرت بیاد

رفتم مرکز شیردهی داشت میگفت بی جون ترین و بدردبخور ترین شیر مادر از شیر خشک خیلی بهتره،میگفت طبق اماری که دارن الان بچه هایی که کرونا گرفتن،اکثرشون شیر خشکی بودن

ببین عزیز هرجوور شده بهش شیر خودتو بده

منم بچم سینم رو ول کرد با پستونک ساکتش میکردم بعد بین خاب و بیداری بهش میدادم،وقتایی که از خاب بیدار شده هنوز خوش اخلاقه بهش شیر میدادم کم کم برگشت به سینم خداروشکر