2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
خب وقتی بیبی مثبت شده چرا استفاده می کنی؟؟؟؟؟؟ تو بارداری ممنوعه  به دکترت گفتی بیبی مثبت شده

یه روز قبل اینکه بی بی مثبت شه رفتم دکتر بهش گفتم تو اقدامم ممکنه باردار باشم.گفت این پماد ضرری نداره حتی اگه باردار باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=169112516]مرسی عزیزم.انشاالله همینطور باشه که شما میگی.متاسفانه من اپلیکاتورو تا جایی که راه ...

عزیزم فکر نمیکردم خطرناک باشه من با اعتماد به حرف دکتر زنان استفاده کردم.فکر نمیکردم خطری باشه

وای خدا یعنی میشه واقعا بچه اون تو باشه؟بخدا باورم نمیشه

اشتباه خوندی روی پاکتش رو . وندفو درست.مارکش خیلی خوبه مبارکه نی نی تو شکمته احتمالا اپلیکاتور بدن ...

خخخ.آره.فونتش خیلی عجیب غریبه🤣🤣🤣مرسی عزیییزم مرسی که امیدوارم کردی .انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

ایشالله که چیزی نیست، نگران‌ نباش ولی حتما برو دکتر شاید نیاز باشه یه مدت از شیاف استفاده کنی.

آره عزیزم حتما میرم.فردا آز بدم اگه انشاالله مثبت شد میرم‌پیش دکتر

عزیزم فکر نمیکردم خطرناک باشه من با اعتماد به حرف دکتر زنان استفاده کردم.فکر نمیکردم خطری باشه وای ...

گر نگه دار من آن است که من می دانم

، شیشه را در بغل سنگ‌ نگه می دارد

امیدت به خدا باشه

انشالله هر چی به صلاحمونه نه نمیبرم چون این یکی دو‌ماه اخیر وضعیتم خوبه هر ماه امیدوارترم

خداروشکر.انشاالله هرچی زودتر به مراد دلت برسی و زکد زود نی نی خوشگلتو بغل کنی 

گر نگه دار من آن است که من می دانم ، شیشه را در بغل سنگ‌ نگه می دارد امیدت به خدا باشه

کاملا موافقم.هرچی خدا بخواد همون میشه.منم فقط به خودش توکل کردم.انشاالله که هرچی زودتر جواب تمام منتظرا رو بده

خداروشکر.انشاالله هرچی زودتر به مراد دلت برسی و زکد زود نی نی خوشگلتو بغل کنی 

ممنون عزیز دلم ممنون

😘

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸