2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
جدی میگین؟روز اول خیلی خوشحال شوم ولی از وقتی اون لکو دیدم کلا بهم ریختم

من دوتا بچه دارم با بی بی چک متوجه بلرداری شدم حتما برو دکتر ببین چه خبره  

بی بی چک یک بار خطا دو بار نه سه بار 

بارداری مبارکه🤰🤰💃💃💃💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Ivonclto تو نت سرچ کردم همه میگفتن‌دقتش بالاس

اشتباه خوندی روی پاکتش رو . وندفو درست.مارکش خیلی خوبه

مبارکه نی نی تو شکمته

احتمالا اپلیکاتور بدنت رو زخم کرده

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
خدا کنه مثبت باشه آخه میگی داره پررنگ تر میشه هر روز منم از،چند روز دیگه باید پماد بزنم اقدامم هستم

آره دقیقا روز به روز پررنگ تر میشه.اگه استفاده کردی اپلیکاتورو زیاد تو نبر مثل من .انشاالله که همین ماه مامان میشی گلم

آره دقیقا روز به روز پررنگ تر میشه.اگه استفاده کردی اپلیکاتورو زیاد تو نبر مثل من .انشاالله که همین ...

انشالله هر چی به صلاحمونه

نه نمیبرم چون این یکی دو‌ماه اخیر وضعیتم خوبه هر ماه امیدوارترم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بارداری برو سونو بده دیگه هم اپیلاکتور رو کامل داخل نبر ۱ سوم ببر داخل

مرسی عزیزم.انشاالله همینطور باشه که شما میگی.متاسفانه من اپلیکاتورو تا جایی که راه داشت میبردم داخل🤣🤣

عزیزم شما که بی بی چک مثبت شد نباید از پماد واژینال استفاده کنی احتمال داره خدایی نکرده دهانه ی رحمت ...

از دکتر زنان پرسیدم گفت مشکل نداره.حالا فعلا قطعش کردم😭

من دوتا بچه دارم با بی بی چک متوجه بلرداری شدم حتما برو دکتر ببین چه خبره   بی بی چک یک بار خط ...

ممنونم گلم.خدا بچه هاتو واست نگه داره.فردا میرم آز ببینم چی میشه.توکل به خدا.واسم دعا کنین لطفا🙏🙏