2777
2789
عنوان

یلدا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 55 پست
منم باردارم... من اینقد این آحرا فیلم بازی کردم که درد دارم و نمیتونم و فلان که شوهرم فک کنم نگه بیا ...

😞😢😭بابام دعوام میکنه میگه خر از تو خنگ تر پیدا نکردن حالا بخدا خوشیهاشون ما نیستیم ما بدیم الان که وقت خوردن و بریز به پاشه همه اینجان بعد من به بوی گوشت ویار دارم ول کن نیستن جوجه بخر بیاییم کباب درست کنیم 😢😭مادرشوهرم میگه ۳ تا بگیر همه راحت بخوریم 

منم گفتم ما که شام نمیخورم میگه ن پسرای من گشنه نمیتونن بخوابن 😢😭😭😭😭بیشوررررر بی ادب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞😢😭بابام دعوام میکنه میگه خر از تو خنگ تر پیدا نکردن حالا بخدا خوشیهاشون ما نیستیم ما بدیم الان ک ...

چه پرو سفارش غذا هم میدن... واقعا درک نمیکنن زن باردار اونم تو این اوضال چه شرایطی داره؟ متاسفم براشون😡😡

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
😞😢😭بابام دعوام میکنه میگه خر از تو خنگ تر پیدا نکردن حالا بخدا خوشیهاشون ما نیستیم ما بدیم الان ک ...

اینا که پرروتر از این حرفان و میان 

از اونجایی که ویار داری من جات بودم سر سفره الکی چندتا عق میزدم و میرفتم سرویس بهداشتی دوسه بار که هم بفهمن که حالم خوب نیست هم غذا کوفتشون بشه  🙃

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
چه پرو سفارش غذا هم میدن... واقعا درک نمیکنن زن باردار اونم تو این اوضال چه شرایطی داره؟ متاسفم براش ...

اصلا درک ندارن شوهرمم هنش میگه الکی ادا در میاری نکه مامانش میگه من اصلا بارداریم با روزهای عادیم فرق نداش 😐

خدا قسمتتون نکنه 

انشالله که به شما خوش بگزره

من شوهرم کارش یه شهر دیگه است خانواده شوهرم یه ‌شهر دیگه خانواده خودمم همه تهران خودمم یه شهره دیگه مثل همه ی این سال هاباپسرم تنها خودمون توغربت پسرمم که کوچیکه اصلا حالیش نمیشه میره اتاقش فیلم میبینه من وخدایی که دوستش دارم 

اینا که پرروتر از این حرفان و میان  از اونجایی که ویار داری من جات بودم سر سفره الکی چندتا عق ...

اومدنشون که حتمیه😑منم امروز زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم اگع قراره بیایین از صبش بیایین چون من نمیتونم غذا ایما درست کنم خودتون کارا رو بکنین گفت باشه 😐

گلم انشالله که به شما خوش بگزره 😘

شبای یلدا همیشه خونه بزرگتر میرن و دور هم جمع میشن

اما امسال بخاطر سلامتی بزرگترا میشینیم توخونه خودمون 

همراه دوتا دختر و همسرم خودمون میز یلدایی درست میکنیم.

خدایی اونا رحم ندارن که به خانوم باردار ظلم میکنن اگه خدای نکرده بعدا تو کوچولو سرما بخوری کدومشون جواب میدن