2777
2789
عنوان

یلدا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 55 پست

خونه مادر شوهر جان❤️

میشه برا حاجتم دعا کنید🌹

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قراره بریم سر ساختمون پدر شوهرم اونجاس نمیتونه بیاد خونه کارش طول می کشه 😐 خدا کنه سرد نباشه 

همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه.          روشنفکری در اروپا : تحصیلات عالیه *مطالعات گسترده *اطلاعات عمومی بسیار بالا *نوشتن کتاب و مقاله *سفر به نقاط مختلف دنیا *شخصیت و انسانیت بالا *احترام به تمامی مذاهب و عقاید*و...                        روشن فکری در ایران :کشیدن سیگار و خوردن قهوه *مخالفت با دین و مذاهب *خواندن جملاتی چند از نیچه *طلاق گرفتن *موزیک خارجی گوش کردن *مخالفت با چیزی که بقیه موافقن *موافقت با چیزی که بقیه مخالفن *نگهداری سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزند نداشته عزیز شمردن *و...     قابل توجه خانومایی که ادای روشنفکرارو در میارن اونم با فحش دادن به شوهر بقیه و گفتن جمله معروف بزن تو دهنش 😒. میتینگ آنلاین غیبت از فامیلای شوهر، دیگه لازم نیست بریم در حیاط بشینیم 😁😅. دست و جیغ و هورررا 😜. 
والا من باردارم همشونم میخان بیان اینجا میخوام بمیرم 

منم باردارم... من اینقد این آحرا فیلم بازی کردم که درد دارم و نمیتونم و فلان که شوهرم فک کنم نگه بیان اینجا... اگرنه همشون آوار میشن رو سرم... هنوزم معلوم نیس😒

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

خونه خودمون با یه عالمه خوردنی های خوشمزه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خودتو به مریضی بزن بگو اخ کمرم وای پام اصلا جون ندارم 🤪

بخدا یه هفته به یه هفته نمیتونم غدا درس کنم کلی گشنگی میکشم چون دوتا جاریم قهرن مادرشوهرم میگه همه میاییم خونه شما چون جاری ها خونه هم نمیرن 😢😭میخوام زار بزنم شوهرمم اصلا پابه نیس بگیم نیان

بخدا یه هفته به یه هفته نمیتونم غدا درس کنم کلی گشنگی میکشم چون دوتا جاریم قهرن مادرشوهرم میگه همه م ...

چه کاریه خونه خودش مهمونی بده به جای خونه تو

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....