2777
2789

دخترم سه سال و نیمه س تمام دندوناش بیشتر از یکساله خراب شدن.

دکتر دندانپزشک گفت شیر شب دندونای بچه هارو خراب میکنه گفت تا بچه اولین دندونو درآورد شیر شب باید قطع بشه.

باید بیهوشش کنن تا دندوناشو درست کنن.

پارسال قبل کرونا قرار بود این کار انجام بشه ولی کرونا به تعویق انداخت الآنم واقعا جرعت ندارم ببرمش 

موندم چیکار کنم!

دندوناشو میبینم داغووون میشم بمیرم براش.

شما تجربه ای دارین؟؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببر درست کنن چون اگه به عصب برسه دیگه مشکل میشه درستشون کرد. منم باید پسرمو ببرم شده عذابم😕 همکاری نمیکنه که بدون بیهوشی درست کنن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میوفتن دیگه 

نه بابا اسیایی ها کووووو تا بیفتن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من خودم شیر شب نخوردم ولی تو سن کم دندونام خراب شده و کشیدن برام. 

الانم دندونای ردیف و خوبی دارم

گفتم که غصه نخوری الکی

اصلا هم نترس خیلیا با بیهوشی دندونای بچه رو کشیدن

برو درمانش کن 

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

آخه چجوری شب شیر ندیم☹️

گفت چون شب بزاق ترشح نمیشه قند شیر میمونه رو دندون و خرابش می‌کنه.

اگرم شیر میدی بعد از تموم شدن شیر خوردنش دندوناشو با دستمال نم دار تمیز کن

منم سه تا بچه هام شیر شب دادم ربط اونچنانی نداره 

ولی هر بار بعد شیر دادن باید دهن بچه تمیز بشه از وقتی که بچه اجازه اب خوردن داشته باشه یه شیشه شیر اب باید کنارتون باشه وقتی شیرش خورد با شیشه ابش بدید که یه حالت شستشو تو دهنش باشه شیر کمتری رو لثه ها و دندونای درامده بمونه 

در طول روز هم دو سه باری با مسواک انگشتی دهنش تمیز کنید 

من اینکارا میکردم دندونای سه تا بچه هام سالم موندن

...
فکر نکن شیریه میوفته و تموم.اگه بهش نرسیدی روی دندون دائمیش اثر میزاره

کاش پارسال زودتر درست میکردیم با این وضع چیکار میشه کرد؟!